Скъпи, приятели,

по случай Бабинден – празникът на родилната помощ, ви даваме 20% отстъпка от цената на всички Разширени пакети Пренатест.

Само днес и утре (21-22.01.2021 г.) може да заявите пакет Пренатест Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум или Премиум Плюс на специални, празнични цени, използвайки промокода BABINDEN. Подробна информация за всеки пакет Пренатест може да видите тук: https://prenatest.bg/ceni/

Подарете си сигурност през най-специалните 9 месеца от живота си. Пренатест ще ви даде необходимата информация, за да преминете през тях спокойни и уверени. Грижата за Вас и Вашето дете започва още с появата на двете чертички!

Пренатест е най-доказалото се пренатално изследване за бременни в България и в Европа. То установява най-честите генетични аномалии при плода още от 9-а гестационна седмица и ви помага да направите информиран избор. Разработен в Германия, Пренатест е единственият пренатален тест, който успешно покрива стандартите на Европейския съюз за качество на използвания метод за анализ.

Промоцията важи за всички заявки, получени ОНЛАЙН на 21-ви и 22-ри януари 2021 г.Отстъпката от 20% НЕ се отнася за останалите тестове от портфолиото на сайта на Пренатест.

Направете своята заявка ОНЛАЙН на https://prenatest.bg/porachai-online/ с промокод BABINDEN

*Предложението е валидно за периода 21-22.01.2021 г. и се отнася за следните пакети на изследването: Пренатест – Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум и Премиум Плюс. Не се отнася за пакет Пренатест Смарт. Не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности за съответния период.