Има ли нещо по-хубаво от вярата, надеждата и любовта? Това са три велики сили, които движат света и го правят по-добър, по-светъл, по-истински. Честит празник на всички – днес празнуваме със специални изненади

Всеки наш клиент ще получи безплатен генетичен тест „Микробиомен паспорт“, ако до 22-ри септември заяви някои от изброените пакети:

Пакет Пренатест в комбинация с изследването Джийн Сейф, пакет Пренатест Стандарт Плюс, пакет Пренатест Премиум Плюс или Изследването BabyNEXT

Пренатест е най-доказаният неинвазивен пренатален тест в България и на Стария континент, който открива генетични аномалии при плода още от 9-а г.с. бързо, лесно и безболезнено. Разширените пакети на Пренатест осигуряват изчерпателна информация за вътреутробното развитие на бебчо и позволяват да научите какво се случва с него в пълнота, без въпросителни и съмнения. 

За последните 10 години Пренатест помогна на хиляди семейства от цяла Европа да посрещат дечицата си с усмивка на уста и напълно уверени в тяхното правилно развитие.

Генетичното изследване GeneSafe пък е първият НИПТ за широк спектър генетични аномалии на плода, които не се включват в стандартните скринингови изследвания. За разлика от изследването Пренатест, което установява хромозомни нарушения (Синдром на Даун, Едуардс, Патау, Клайнфелтер и др.), GeneSafe анализира мутации в единични гени и открива голям брой моногенни заболявания като муковисцидоза, бета таласемия, сърповидно-клетъчна анемия, глухота тип 1А и 1B, Синдром на Кабуки, Синдром на Боринг-Опиц и др. Голяма част от тези заболявания са наследствени. 

Ако пък вече сте посрещнали своето съкровище на бял свят, може да му осигурите сигурен старт в живота с изследването Бейби Некст. BabyNEXT е иновативен и всеобхватен скринингов тест за новородени, който дава изчерпателна информация за здравословното състояние на детето още от ден 1. BabyNEXT изследва до 220 гени за 222 състояния, които могат да останат скрити в първите години от живота му. Изследването открива метаболитни заболявания, различни мултисистемни заболявания, ендокринни заболявания като наследствена надбъбречна хиперплазия и тиреоидна дисхормоногенеза, нарушения на лизомното съхранение като цистиноза, както и първични имунни дефицити.

Не се притеснявай повече! СПОКОЙСТВИЕТО е на няколко дни разстояние! Поръчай избран тест от портфолиото на Пренатест и си подари сигурност и надеждна информация!

А какво е „Микробиомен паспорт“?

„Микробиомен паспорт“ е най-модерното чревно изследване в България, което дава качествена и количествена оценка на вашата чревна флора – от какви бактерии е съставена, каква роля играят те за вашето здраве, какъв е вашият метаболизъм и какво е общото състояние на вашия микробиом. Изследването открива коренът на всеки един проблем в стомаха и може да ви даде ясни насоки за действие  – как да се храните, защо се подувате, какво ви прави уморени и апатични, как да се грижите ПРАВИЛНО за червата си.

Изследването е изключително полезно и за бременните жени, тъй като е научно доказано, че нарушеният микробиом е доста рисков за бебчето в утробата – може да окаже трайни неблагоприятни последици върху неговото развитие. Дисбиозата при майката може да доведе до автоимунни заболявания при детето, отклонения в нервно-психическото му развитие, дисбактериоза и дори умствена недостатъчност.

Само сега можеш да получиш „Микробиомен паспорт“ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Побързай да се възползваш! 

Повече за изследването „Микробиомен паспорт“ може да намерите ТУК

Заявка може да подадете ОНЛАЙН или като се обадите на наш консултант на следните телефони:

Национален телефон: 0885 443 975

Координатори на Пренатест в регион:

Варна: 0888 02 46 35, 089756 25 87

Пловдив: +359889346768

Промоционалната кампания не се комбинира с други промо активности и отстъпки! Офертата важи до 22-ри септември включително