“Есента е най-тежкият сезон. Листата падат ли падат така, сякаш се влюбват в земята.” – Андреа Гибсън

През този месец няма какво да направим, освен да възкликнем: „Толкова сме щастливи, че живеем в свят, в който има ОКТОМВРИ!“ А за вас сме подготвили още една причина да засияете от щастие през този златен  месец – удивителни награди, които ще бъдат ваши без грам усилие. 

Всеки наш клиент, който от 15-и до 22-ри октомври заяви и направи:

Пакет Пренатест в комбинация с изследването Джийн Сейф,

пакет Пренатест Стандарт Плюс, пакет Пренатест Премиум Плюс или Изследването BabyNEXT

ще получи безплатен генетичен тест „Микробиомен паспорт“

Пренатест е първият НИПТ в Европа и в България, който открива генетични аномалии при плода още от 9-а г.с. БЕЗ РИСКОВЕ за бременната жена и бебчето. Пренатест установява: синдром на Даун, Едуардс и Патау; някои от най-честите дефекти на половите хромозоми – синдром на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY. 

Разширените пакети на Пренатест осигуряват изчерпателна информация за вътреутробното развитие на бебчо и позволяват да научите какво се случва с него в пълнота. Ако вие имате съмнения, Пренатест има отговорите!

За да бъде СПОКОЙСТВИЕТО ви пълно, може да поръчате изследването GeneSafe. Джийн Сейф е първият НИПТ, който изследва мутации в единичени гени и по този начин засича огромен брой сериозни, моногенни заболявания. Сред тях са муковисцидоза, бета таласемия, сърповидно-клетъчна анемия, Синдром на Кабуки, редица скелетни аномалии.

Ако пък искате да осигурите пълноценен старт на детето си в живота, изследването BabyNEXT е на ваше разположение. Бейби Некст е най-пълният скринингов тест за новородени у нас, благодарение на който могат да бъдат открити невидими с просто око заболявания, които се появяват месеци след раждането. С Бейби Некст могат да бъдат засечени и открити навреме метаболитни заболявания, различни мултисистемни заболявания, ендокринни заболявания, нарушения на лизомното съхранение, както и първични имунни дефицити. Тестът е сигурна инвестиция в здравето и бъдещето на вашето мъниче. 

 НАГРАДАТА

Ако изпълните условията, ще получите напълно безплатно най-модерното чревно изследване в България – „Микробиомен паспорт“

„Микробиомен паспорт“ дава качествена и количествена оценка на вашата чревна флора – от какви бактерии е съставена, каква роля играят те за вашето здраве, как работи вашият метаболизъм и какво НЕ е наред в чревната ви „вселена“. Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да оптимизирате хранителния си режим и да постигнете така необходимия баланс в червата. Защото ако там нещо не е наред, целият ни организъм може да пострада!

С „Микробиомен паспорт“ ще разберете и нещо изключително важно –  може ли вашият микробиом да осигури здравословна среда за развитието на бебчето в утробата ви. Ако чревната ви флора не е балансирана и имате постоянни проблеми със стомаха, е възможно бебчето да НЕ се развие правилно!

Най-важните ОТГОВОРИ са само на един Пренатест разстояние!

Заявка за изследване може да подадете ОНЛАЙН или като се обадите на наш консултант на следните телефони:

Национален телефон: 0885 443 975

Координатори на Пренатест в регион:

Варна: 0888 02 46 35, 0897 56 25 87

Пловдив: 0889 34 67 68

Промоционалната кампания не се комбинира с други активности и намаления и е в сила от 15-и до 22-ри октомври ВКЛЮЧИТЕЛНО!