Вълшебствата идват в живота под формата на много и различни неща, едно от които безусловно е очакването на дете. Бременността е магичен отрязък от време, който трябва да бъде изпълнен само с положителни мисли и красиви изненади. Резултатите от Пренатест ще ти дадат най-важните отговори в живота ти, а екипът ни ще се погрижи да не липсват и страхотни изненади. Ето какво те очаква:

Всяка жена, направила

Пакет Пренатест в комбинация с изследването Джийн Сейф, 

пакет Пренатест Стандарт Плюс, пакет Пренатест Премиум Плюс 

или Изследването BabyNEXT

ще получи безплатен генетичен тест „Микробиомен паспорт“

Само в периода 9-и – 16-и ноември 

Чрез изследването „Микробиомен паспорт“ ще научите какъв е съставът на вашата чревна флора и как тя влияе върху вашето здраве и вътреутробното развитие на бебчето. „Микробиомен паспорт“ анализира бактериите в червата ви, установява в какво състояние са метаболитните процеси, регулиращи храносмилателната система, и дава ценни насоки за подобряване на микробиома.

Пренатест е първият НИПТ в България и Европа, който открива генетични аномалии при все още народени бебчета по напълно безопасен и сигурен начин – единствено чрез кръвна проба от майката. Пренатест може да бъде направен още от 9-а гестационна седмица, а резултатите ще бъдат при вас до 7 работни дни. 

Вижте щастливата история на едно прекрасно семейство, доверило се на Пренатест.

GeneSafe е друг неинвазивен пренатален тест, който открива мутации в единични гени и установява дали бебчето ще е засегнато от дадено моногенно заболяване като муковисцидоза, бета таласемия, сърповидно-клетъчна анемия, Синдром на Кабуки и други. ДжийнСейф е и единственият тест, който взима под взимание напредналата възраст на бащата (40+ години) и засича спонтанни генетични грешки, възникнали в следствие на спермогенезата на мъжа. С помощта на Джийн Сейф Възрастов риск могат да се идентифицират състояния, които биха били открити едва в напреднала бременност или при раждането.

Ако пък искате да осигурите блестящ старт на детенцето си в живота, изследването BabyNEXT е най-добрата възможност да го направите. BabyNEXT е скринингово изследване, което открива генетични заболявания, дължащи се на вродени аномалии, които могат да се проявят месеци, дори години, след раждането на детето. Тези заболявания са решаващи от гледна точка на нормалното му развитие. Ако не бъдат установени навреме, могат да костват необратими последици върху здравето му. БейбиНекст е най-подробният скринингов тест в България и открива над 220 заболявания!

Поръчай си СПОКОЙСТВИЕ, наслади се на 9-те месеца без грам притеснения!

Заявка може да подадете ОНЛАЙН или като се обадите на наш консултант на следните телефони:

Национален телефон: 0885 443 975

Координатори на Пренатест в регион:

Варна: 0888 02 46 35, 089756 25 87

Пловдив: +359889346768

Промоционалната кампания не се комбинира с други промо активности и отстъпки и е в сила до 16-и ноември включително!