Знаете ли, че 29-ти септември по инициатива на Световната здравна организация е обявен за Световен ден на сърцето!? По този повод ние от Пренатест решихме да ви изненадаме с ПОДАРЪЦИ ОТ СЪРЦЕ ☺ 

Всеки наш клиент ще получи безплатен генетичен тест „Микробиомен паспорт“, ако от днес до 7-ми октомври заяви и направи:

Пакет Пренатест в комбинация с изследването Джийн Сейф, пакет Пренатест Стандарт Плюс, пакет Пренатест Премиум Плюс или Изследването BabyNEXT

Пренатест е първият пренатален тест в България и Европа, който установява дали едно бебче ще се роди със Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуард или с някой от синдромите, свързани с половите хромозоми, по напълно БЕЗОПАСЕН и БЕЗБОЛЕЗНЕН начин. Той може да бъде направен още от 9-а гестационна седмица и не крие никакви рискове за бременната жена и бебчето в утробата й, тъй като за анализа е необходима единствено кръвна проба от майката.

Разширените пакети на Пренатест представят задълбочен поглед върху вътреутробното развитие на бебчето и осигуряват надеждна информация на всяко семейство, което иска да узнае с подробности какво се случва с детенцето им. 

Джийн Сейф е първият НИПТ, който анализира мутации в единични гени и открива широк спектър моногенни заболявания като муковисцидоза, бета таласемия, сърповидно-клетъчна анемия, глухота 1А, глухота 1B и др. Взима под внимание и напредналата възраст на бащата като рисков фактор, тоест открива и заболявания, които не са унаследими, а могат да възникнат напълно спонтанно. 

Ако пък вече сте посрещнали своето съкровище на бял свят и искате да ми осигурете най-добрия старт в живота, изследването BabyNEXT e най-правилната инвестиция. BabyNEXT е най-обширният и най-изчерпателният скринингов тест за бебета и малки деца в България. Открива над 220 заболявания, които могат да се проявят малко след раждането или по-късно в детството. Включва и напълно безплатен ФАРМАКОГЕНЕТИЧЕН АНАЛИЗ, който показва как организмът на детето ще откликне на 30 медикамента, често прилагани в практиката. 

А каква е нашата изненада за вас? 

„Микробиомен паспорт“ – това е най-модерното чревно изследване в България, даващо качествена и количествена оценка на вашата чревна флора. Тестът включва определянето на над 1500 вида бактерии и обрисува цялостната картина на състоянието на вашата микробиота, давайки ценна информация за добрите и лошите бактерии, които я съставляват.

С „Микробиомен паспорт“ ще разберете може ли вашият микробиом да осигури здравословна среда за правилното развитие на бебчето в утробата ви.

Спокойствието е БЛИЗО и всъщност е всичко, от което се нуждаете! 

Поръчайте си СПОКОЙСТВИЕ още днес!

Заявка за изследване може да подадете ОНЛАЙН или като се обадите на наш консултант на следните телефони:

Национален телефон: 0885 443 975

Координатори на Пренатест в регион:

Варна: 0888 02 46 35, 0897 56 25 87

Пловдив: 0889 34 67 68

Промоционалната кампания не се комбинира с други активности и оферти и е в сила от 29-и септември до 7-и октомври включително!