Еха, ето че дойде и най-горещият месец в годината! И се очертава да бъде ВЕЛИКОЛЕПЕН! Безгрижни слънчеви дни и пълен релакс – това заслужава всяка бъдеща мама! За да бъдете най-усмихнатите жени на плажа и да засенчите дори самото слънце, Пренатест ви черпи с парещи отстъпки:

В периода 1-ви – 4-ти юли (включително) може за закупите:

пакетите Пренатест СТАНДАРТ, Пренатест СТАНДАРТ ПЛЮС и Пренатест ПРЕМИУМ – с 15% отстъпка

пакетът ПРЕНАТЕСТ ПРЕМИУМ ПЛЮС  – с 20% отстъпка

Ако искате да бъдете информиране и напълно сигурни за здравето на своето бъдещо дете, Пренатест ще ви даде нужните отговори. Бързо, лесно и удобно!

Пренатест е първият НИПТ в Европа, който открива синдром на Даун, синдром на Патау, синдром на Едуард и други генетични заболявания при плода само и единствено чрез кръвна проба от майката. От кръвта се изолира фетална (бебешка) ДНК, която се подлага на анализ от ново поколение. По този начин с абсолютна точност се откриват дефекти в наблюдаваните гени. 

Пренатест е напълно безопасен за майката и бебчето и може да бъде извършен още от 9-та гестационна седмица. 

Как да се възползвате? 

  1. Изберете пакет, който отговаря на нуждите ви – подробна информация за приликите и разликите между пакетите ще откриете ТУК
  2. Заявете желания от вас разширен пакет Пренатест чрез нашата ОНЛАЙН форма за записвания, попълнете формуляра и ще получите отстъпката автоматично.
  3. До 24 часа наш любезен консултант ще се свърже с Вас, за да уточни детайлите около пробовземането

Подарете си СПОКОЙСТВИЕ, изживейте едно НЕЗАБРАВИМО ЛЯТО!

Спомените, които ще създадете през тези 9 месеца, остават ЗАВИНАГИ! Те са единствени по рода си, затова нека бъдат топли, положителни и красиви! Пренатест е до ВАС!

Кампанията не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности. Отстъпката НЕ се отнася за други тестове от портфолиото на Пренатест!