Калкулатор на гестационна седмица

Калкулатор изчисляване на гестационна седмица – онлайн помощник за бременни

Изчислете своя гестационна седмица с помощта на нашия калкулатор като въведете първия ден на последната си редовна менструация.

Знаем, че очакването на Вашето малко съкровище е един от най-вълнуващите периоди в живота. Затова е важно да останете спокойна и подготвена за това, което предстои.

Бременността при продължава 40 гестационни седмици (всяка от по 7 дни) или 9 календарни месеца. През този период за бъдещата майка настъпват множество промени, както на физическо ниво, така и на емоционално. Всяка от тези седмици е ключова за развитието на плода.

За своето спокойствие по време на бременността се доверете на Пренатест е първият и най-доказа в България и Европа неинвазивен пренатален за откриване на генетични аномалии като синдром на Даун, Едуардс, Патау и др., както и за установяване на пола на бебето още от най-ранна бременност. Пренатест се препоръчва за всички бременни жени в периода между 9 и 20 гестационна седмица. Разберете всичко за Пренатест и как можете да заявите своето изследване ТУК.