Кампания на НМ Дженомикс и PrenaTest България за насърчаване на раждаемостта, пренаталната и неонаталната грижа

От днес 05.01.2022 започва кампанията „За бебетата на България“. Инициативата е в подкрепа на българските семейства, избрали да раждат и да отглеждат децата си в България.

Период на кампанията 05.01 – 31.01. 2022 година.

Шест млади семейства от Северозападния район на България, ще имат възможността да спечелят Пренатест Смарт или Бейби Некст – генетични изследвания, които ще им дадат точна и навременна информация за здравето на бъдещите им деца.

„Основната цел на кампанията е да подкрепи младите родители в региона, които нямат финансовата възможност да направят НИПТ, като им осигури безплатен достъп до най-надеждните пренатални изследвания в страната. Подаваме ръка на бъдещите майки и татковци, защото вярваме, че бременността не трябва да бъде изпълнена с неизвестни и защото всяко семейство заслужава качествена здравна грижа“ – споделят организаторите.

Ето и условията за участие в кампанията „За бебетата на България“:

  1. Да сте млада двойка на възраст до 30 години, очакваща дете през новата 2022 г. година
  2. Да имате постоянно местожителство в общините Видин, Монтана или Враца
  3. Да се регистрирате за участие ТУК, оставяйки необходимите лични данни
Име:
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Фамилия:
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
E-mail Адрес:
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Телефон:
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Постоянен адрес на местожителство
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.
Това поле е задължително.

 

Наградите в кампанията „За бебетата на България“:

5 семейства ще могат да направят изследването Пренатест Смарт, а 1 семейство ще спечели скринингов тест за новородени BabyNEXT 

Наградите ще бъдат изтеглени чрез жребий в присъствието на адвокат до 3 работни дни след приключване на кампанията.

НМ Дженомикс е пионер в сферата на генетичните изследвания, като нейната история започва с въвеждането на Пренатест на българския пазар преди 10 години. Пренатест е първият НИПТ в Европа, а днес НИПТ тестовете се прилагат по цял свят. Те многократно са доказали своята клинична значимост и предимства пред стандартните методи за проследяване на бременността, тъй като откриват генетични аномалии при плода без никакъв риск за майката и бебето. НИПТ превърнаха пренаталната диагностика в безопасна процедура и позволиха на хиляди семейства да получат спокойствие в най-важния за тях момент.

Какво представлява Пренатест Смарт?

Пренатест Смарт е първият неинвазивен пренатален тест в България и в Европа, който откривa Синдром на Даун още в самото начало на бременността – от 9-а гестационна седмица. Осигурява надеждна и точна информация без риск от спонтанен аборт. Хиляди семейства се доверяват всяка година на Пренатест , за да разберат ще бъде ли здраво тяхното бебе.

Какво изследване е BabyNEXT?

Напредъкът в съвременната медицина позволява да се установи колко здраво е едно дете още от първите дни на живота му.

BabyNEXT е иновативен скринингов тест, който още от първия месец на живот на бебчето може да даде изчерпателна информация за неговото здраве. Базира се на съвременна технология за ДНК секвениране, като могат да се установят мутации в 220 гена, асоциирани с 222 заболявания. Задължителните изследвания за новородени в България изследват само 3 метаболитни състояния, което е крайно недостатъчно.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КАМПАНИЯТА „ЗА БЕБЕТАТА НА БЪЛГАРИЯ“ И МОЖЕТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ БЕЗПЛАТНО ИЗСЛЕДВАНЕ!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ! 😊

Кампанията не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности. Формата за регистрация ще бъде достъпна до 31-ви януари включително!

ВАЖНО: Всеки участник трябва да се възползва от наградата си до 01.09.2022 г. в противен случай тя ще се счита за изтекла. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица, нито заменяни срещу паричен еквивалент. Наградата „BabyNEXT” трябва да бъде използвана до 3 месеца след раждането на детето, в противен случай ще се счита за анулирана. След приключване на кампанията „За бебетата на България“ печелившите ще бъдат поканени да разкажат за опита си придобит в областта на генетичните изследвания.