Само при нас между 26-и август и 31-ти август отстъпките ще бъдат В РАЗГАРА СИ!

Скъпи бъдещи майки, имаме изненада за вас – краят на лятото НЕ означава край на отстъпките! За да получите най-важната информация в живота си – тази за здравето на бебчето, което очаквате, може да се доверите на Пренатест без грам притеснения!

В този период може да се възползвате от 10% отстъпка от Разширен пакет Пренатест, като заявите предпочитания от вас пакет директно през нашия сайт или се свържете с наш любезен консултант по телефона.

Как да грабнете своята ОТСТЪПКА?

  1. Изберете най-подходящия за Вас пакет – Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт  Плюс, Пренатест Премиум или Пренатест Премиум Плюс.
  2. Заявете го чрез нашата онлайн форма за записания ТУК или ни се обадете по телефона на нашите любезни консултанти:
    Национален телефон: 0885 443 97Или се свържете се с координатор на Пренатест в регион:
    Варна: 0888 02 46 35, 089756 25 87
    Пловдив: 0889 346 768; 0889 237 907
  3. Ако сте избрали да платите ОНЛАЙН, използвайте промокод ZATEB10 – отстъпката от цената ще се генерира автоматично и вие ще заплатите по-ниска сума от реалната цена на изследването
  4. До 24 часа наш любезен консултант ще се свърже с Вас, за да уточни детайлите около пробовземането*

*Пробовземането трябва да се извърши до 31-ти август, в удобни за вас ден и час.

Пренатест има покритие в цялата страна.  Той е първият неинвазивен пренатален тест в България и Европа, който установява генетични аномалии при плода с точност до 99.8%. Отличава се с доказано висока специфичност и чувствителност на анализа, който се провежда в немската лаборатория Лайфкодекс – пионер в пренаталаната диагностика.

Тестът открива Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс и други генетични заболявания само и единствено чрез кръвна проба от майката. Това е и единственият пренатален тест, който може да бъде извършен още от най-ранна бременност – от 9-а гестационна седмица. 

Разширените пакети на Пренатест осигуряват изчерпателна информация за вътреутробното развитие на бебчо и позволяват да научите какво се случва с него в пълнота. Вижте подробности за всеки един пакет ТУК

За да направите Пренатест не е необходимо да са налице рискови фактори, тъй като липсата на специфични индикации в ранен етап на бременността не е гаранция, че бебето няма да бъде засегнато от генетични аномалии.

Погрижете се за своето спокойствие ОЩЕ ДНЕС! 

Най-важната новина е на един PrenaTest разстояние!

Кампанията не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности. Отстъпката НЕ се отнася за други тестове от портфолиото на Пренатест!