Скъпи бъдещи мами, най-горещият сезон от годината вече е ТУК и единствено, което трябва да направим, е да му се наслаждаваме на МАКС.

За да бъдете СПОКОЙНИ и уверени както в града, така на плажа, решихме да ви изненадаме с най-страхотните отстъпки под слънцето този месец:

В периода 25.06 до 30.06 може да закупите пакетите Пренатест Стандарт и Пренатест Премиум с 20% отстъпка. Отстъпката важи само за заявени и направени тестове в периода, побързайте!

Пренатест Стандарт и Пренатест Премиум са двата най-предпочитани пакета от портфолиото на Пренатест, които се явяват сигурна инвестиция във Вашите здраве и благополучие по време на бременността.

Пренатест Стандарт открива Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау и е приложим при едноплодна и двуплодна бременност.

Пренатест Премиум открива Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау, както и най-честите дефекти, свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). Приложим е единствено при едноплодна бременност.

Как да поръчате? 

1. Изберете един от двата пакета – Пренатест Стандарт или Пренатест Премиум

2.  Заявете избрания пакет чрез нашата ОНЛАЙН форма за записания ТУК

3. Платете лесно и удобно ОНЛАЙН, използвайки промокод SUMMER20 -когато преминете към плащане, въведете промокода и отстъпката ще се приспадне автоматично

Бременността е вълшебно преживяване – 9 месеца, които никоя жена не забравя. Подарете си СПОКОЙСТВИЕ, за да ги изживеете щастливи, усмихнати и жизнерадостни.

Пренатест е първият НИПТ в Европа и България, който открива генетични аномалии при плода още от 9-а гестационна седмица. Той е абсолютно точен и безрисков – за  анализа е необходима единствено венозна кръв от майката. От пробата се изолира ДНК на плода и се установява дали има наличие на дефекти в гените. Анализът се извършва в реномираната лаборатория Lifecodexx, Германия, и покрива всички изисквания на Европейския съюз за качество на използвания метод на анализ. 

Най-важната новина в живота ви е на един PrenaTest разстояние!

Заявете го СЕГА!

Кампанията не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности!