Скъпи бъдещи родители, в най-женския месец от годината всичко е по-нежно, по-красиво и по-прекрасно. Такива са и нашите отстъпки!

Само на 8-ми март – празникът на всяка жена и всяка майка, може да закупите  разширените пакети на Пренатест с 20% отстъпка. Заявите пакет Пренатест Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум или Премиум Плюс на специални, празнични цени, използвайки промокода 8MARCH

Подробна информация за всеки пакет Пренатест може да видите тук: https://prenatest.bg/ceni/

Отстъпката важи за всички заявки получени за разширените пакети на Пренатес на този ден, като няма изискване Пренатест да бъде организиран в същия ден.

Пренатест е първият пренатален тест в България и Европа, който установява дали детето ви ще се роди със Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуард или с някой от синдромите, свързани с половите хромозоми.

Пренатест не крие рискове за Вас и бебчето в утробата Ви, тъй като е неинвазивен и процедурата включва единствено взимане на кръвна проба от бъдещата майка. Това се случва в удобни за Вас време и място. Препоръчва се това да стане от 9  г.с.

Промоцията важи за всички ОНЛАЙН заявки, получени в рамките на работния ден на 08.03.2021 г.

През всички останали дни от месец март може да закупите пакет Пренатест Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум или Премиум Плюс с 15% отстъпка от стандартната цена. Офертата е валидна до 31.03.2021 г. и не се отнася за пакет Пренатест Смарт. Не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности за съответния период.

Пренатест е единственият пренатален тест, който покрива всички стандарти на Европейския съюз за качество на използвания метод за анализ. Пробите се анализират в реномираната лаборатория Lifecodexx (Германия), а резултатите са готови до 7 работни дни.

Подарете си спокойствие – този месец повече от всичко заслужавате най-доброто!

*Отстъпката от 20% НЕ се отнася за останалите тестове от портфолиото на сайта на Пренатест.

Направете своята заявка ОНЛАЙН на https://prenatest.bg/porachai-online/ с промокод 8MARCH

Предложението е валидно за периода 8 март 2021 и се отнася за следните пакети на изследването: Пренатест – Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум и Премиум Плюс. Не се отнася за пакет Пренатест Смарт. Не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности за съответния период.