Скъпи приятели, предстоят едни от най-цветните и най-слънчевите празници в народния календар – Лазаровден и Цветница. За да бъдат още по-прекрасни, Пренатест раздава отстъпки!

Бъдещите майки и татковци, избиращи най-добрата пренатална грижа, могат да получат 20% от избран Разширен пакет на Пренатест в периода от 24.04 до 25.04.2021 г. (събота и неделя)

Трябва само да:

  1. Имате имен ден в един от двата дни.* 

*Лазар, Лазо, Лачо, Лъчезар, Лъчезара, Лазара, както и всички мъже и жени, носещи прекрасни имена на цветя и дръвчета. Ако възнамерявате да кръстите детето си с някое от тези имена, също може да се възползвате от намалението 😊

  1. Да изберете един от Разширените ни пакети – Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт +, Пренатест Премиум или Пренатест Премиум +
  2. Да заявите избрания пакет чрез нашата ОНЛАЙН форма за записания ТУК: https://prenatest.bg/porachai-online/
  3. Да заплатите ОНЛАЙН – по банков път, чрез дебитна/кредитна карта или през PayPal. Когато преминете към плащане, въведете промокод IMENDEN20 – отстъпката от 20% ще се генерира автоматично и вие ще заплатите по-ниска сума от реалната цена на изследването.

Подарете си СПОКОЙСТВИЕ – очакването на бебчето трябва да носи радост, а не страхове!

Пренатест е първият НИПТ в Европа и България, който открива генетични аномалии при плода още от 9-а г.с. Той е абсолютно точен и безрисков – необходима е единствено венозна кръв от майката. От пробата се изолира ДНК на плода и се установява дали има наличие на дефекти в гените. 

Анализът се извършва в реномираната лаборатория Lifecodexx, Германия. С Пренатест може да научите и пола на бъдещото си детенце. 

За повече от 7 години първият пренатален тест в България успя да спечели доверието на хиляди бъдещи майки и бащи и най-важното – даде им възможност да направят информиран избор за бъдещи действия.  

Изберете Пренатест – бременността трябва да бъде спокойна, красива и цветна!

*Кампанията не важи за Пренатест Смарт и не се комбинира с други отстъпки и промоции.