Деветият месец в годината е тук и освен, че носи по-пъстри пейзажи, по-носталгично настроение и повече поводи за топли прегръдки, заедно с Пренатест носи и ОТСТЪПКИ!

Посрещнете своето бебче без колебания и страхове – Пренатест е до вас, за да внесе спокойствие и сигурност през 9-те месеца!

Първият НИПТ в Европа и в България е на разположение на всички бъдещи майки в страната и може да бъде направен още от 9-а г.с. Пренатест открива както синдромите на Даун, Едуардс и Патау, така и някои от дефектите свързани с половите хромозоми – синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY.

Това се случва по бърз, безболезнен и напълно безопасен за вас и бебчето начин – за анализа е необходима единствено кръвна проба от майката. Пробовземането отнема не повече от минута-две и не крие опасност за здравето на бременната жена и плода. 

От 8-ми до 12-ти септември може да закупите Разширен пакет Пренатест с 10% отстъпка с ПРОМОКОД: FALL2021

Разширените пакети на Пренатест представят задълбочен поглед върху вътреутробното развитие на бебчето и осигуряват надеждна информация на всяко семейство, което се интересува от здравето на своето все още неродено дете. Ако вие имате съмнения, Пренатест има отговорите!

Как да се възползвате от септемврийските ни ОТСТЪПКИ?

  1. Изберете Разширен пакет, който отговаря на вашите нужди – Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт  Плюс, Пренатест Премиум или Пренатест Премиум Плюс
  2. Заявете го чрез нашата онлайн форма за записания или се обадете на наш любезен консултант на някой от следните телефони: 

Национален телефон: 0885 443 97 

Координатор на Пренатест в регион:

Варна: 0888 02 46 35, 089756 25 87

Пловдив: 0889 346 768; 0889 237 907

  1. Ако сте решили да платите ОНЛАЙН, използвайте промокод FALL2021 – отстъпката от цената ще се генерира автоматично и вие ще заплатите по-ниска сума от стандартната цена на изследването
  2. До 24 часа наш любезен консултант ще се свърже с Вас, за да уточни детайлите около пробовземането

Пренатест е неинвазивният пренатален тест, който промени представите за пренатална диагностика и позволи на бременните жени да разберат какво се случва с детето им по напълно естествен и достъпен начин – без инвазивни процедури и опасни интервенции. Хиляди бременни жени всеки месец получат компетентна грижа още в рамките на първия триместър благодарение на Пренатест.

Пренатест е приложим и при многоплодна бременност, както и след методи за асистирана репродукция – инвитро фертилизация и ембриотрансфер с донорска яйцеклетка.

Подари си най-важните отговори още днес! 

Ти носиш щастието в себе си, а Пренатест ти носи спокойствие!

Промоционалната кампания е валидна до 12-ти септември включително и не се отнася за Пренатест Смарт. Не се комбинира с други отстъпки, оферти и промоционални активности!