Първи април е и традицията повелява да се пошегуваме с някого – ей така, за късмет! 🙂 Когато става въпрос за приятни изненади обаче, ние държим да бъдем сериозни. И нека новият месец започне СТРАХОТНО:

От днес – четвъртък, до 04.04.2021 г. – неделя, може да заявите някой от Разширените ни пакети* (Стандарт, Стандарт +, Премиум, Премиум +) с 18% отстъпка, използвайки ПРОМОКОД: 1APRIL

Подарете си пролетно настроение и СПОКОЙСТВИЕ още в началото на най-вълнуващото приключение – бременността. Пренатест е първият и най-доказаният пренатален тест в България и Европа, който ще ви даде абсолютно точна информация за ембрионалното развитие на бебчето и наличието на определени генетични аномалии. Хиляди български семейства вече ни се довериха!

Промоцията важи за всички заявки, получени ОНЛАЙН между 1-ти и 4-ти април 2021 г., като няма изискване пробовзимането да се случи конкретно в този промеждутък от дни.

*Отстъпката от 18% не се отнася за Пренатест Смарт и останалите тестове от портфолиото на сайта на Пренатест. Не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности за съответния период.

Пренатест е най-правилното решение за всяка бъдеща майка и най-предпочитаният избор на пациентите. Изследването не крие никакви рискове за бебчето и майката, тъй като е неинвазивно и изисква единствено взимането на кръвна проба от бременната жена. Пробите се анализират в най-реномираната лаборатория за пренатални изследвания в Европа – LifeCodexx, Германия. Резултатите излизат до 7 работни дни.

Пренатест е приложим и при двуплодна бременност и след методи за асистирана репродукция, включително донорска яйцеклетка. За повече информация – разгледайте нашия сайт или се свържете с някой от любезните ни консултанти.

Направете своята заявка ОНЛАЙН на https://prenatest.bg/porachai-online/ с промокод 1APRIL. Отнася за следните пакети на изследването: Пренатест – Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум и Премиум Плюс. Не се отнася за пакет Пренатест Смарт.