От началото на Октомври месец екипът на Пренатест България направи услугата по подаване на заявка за извършване на Пренатест по-лесна, по-бърза и по-удобна за своите пациенти.

Новата онлайн система предоставя цялата информация за Пренатест, с която бъдещите потребители на услугата трябва да бъдат запознати.

Търсете синия бутона „Заявете Пренатест“ горе в дясно на официалната ни уеб страница!

Страницата ще Ви преведе през няколко кратки стъпки и ще даде отговори на много от въпросите Ви, относно:

  • процеса по организация на изследването Пренатест
  • Пренатест пакетите, тяхното покритие и цени
  • срокове за получаване на резултат/Начин на плащане
  • обща информация за спецификите на теста

Ще можете да изберете удобен ден за вземане на кръв, да посочите предпочитан град в страната, където това да се случи, както и да попълните своето информирано съгласие.

Най-голямата полза е за Вас… защото ние сме се погрижили да спестим от Вашето време и да Ви осигурим спокойствие!

Обикновено ни се налага да се запознаваме с определена информация и да даваме съгласието си, притиснати от време, което ни кара да бързаме, не успяваме да прочетем всичко достатъчно внимателно, все нещо изпускаме и не успяваме да зададем всичките си въпроси. Попълвайки заявката си онлайн ще Ви улесним като ще имате възможност:

  • предварително да се запознаете с документа, който ще подпишете в деня на вземане на кръв;
  • времето, в което ще подадете заявката си зависи изцяло от вас и вашето удобство. Може да бъде направена по всяко време!
  • няма да зависите изцяло от работното време на екипа ни, за да запишете часа си, ще ви спестим време от предварителни консултации, които могат да съвпаднат с неудобни за вас часови диапазони;
  • документите Ви ще бъдат предварително подготвени, а на място само ще ви бъде взета кръв за минути.

Разбира се, ако срещнете затруднения, нашите консултанти ще са на Ваше разположение, за да окажат нужното съдействие.

Не на последно място, всеки заявил Пренатест онлайн ще може да избере своя ПОДАРЪК, с който екипът ни ще го зарадва!

Към онлайн страницата за подаване на заявки ТУК

Не спираме да работим в посока подобряване качеството на услугата Пренатест. Мнението на нашите пациенти е най-важно за нас и благодарение на обратната връзка от тях успяваме да предлагаме услуга, която да отговаря максимално на нуждите и очакванията на бъдещите майки.

Пожелаваме Ви успех и се надяваме да ви зарадваме с добри новини!

Вече близо 4000 български семейства се довериха на Пренатест, а в световен мащаб броят на обработените проби са над 150 000. Пренатест е първият неинвазивен пренатален тест на територията на България и Европа, за установяване на синдром на Даун и най-честите генетични аномалии при плода, по време на бременност. Разработен в Германия през 2010 г., в пълно съответствие с най-високите стандарти за качество и европейската директива за ин витро диагностика.