НОВО! Пренатест Смарт вече с ОЩЕ по-достъпна цена от 499 лв.!

Първият неинвазивен пренатален тест в България и Европа вече е най-финансово достъпният пренатален тест за българските семейства! От месец Септември 2019 г. бъдещите пациенти на Пренатест ще ползват най-ниска цена, при гарантирано най-високо качество!

Пренатест Смарт (изследва за наличие на синдром на Даун при плода) вече е на цена от 499 лв, като високата точност на изследването (99.8%) и кратките срокове за получаване на резултатите ще се запазят – от 3 до 7 раб. дни.

Пренатест Смарт дава категоричен резултат за наличие на Синдром на Даун при плода, както и допълнителна информация за пола на бебето. Приложим е при едноплодна бременност и може да бъде направен от 9-та гестационна седмица на бременността. Пренатест е тестът, който ще ви даде спокойствие и сигурност за здравето на вашето бебе.

Вече 7 години Пренатест е предпочитан избор за бременните дами от всички възрастови групи. Спестил е много излишни тревоги по време на бременността и е спомогнал за намаляването на ненужно извършваните инвазивни процедури (амниоцентеза/хорионбиопсия), криещи риск за бременната и плода.

В случай, че имате интерес към по-разширените пакети на Пренатест, повече информация за тяхното покритие и цени можете да получите ТУК.

Радваме се да споделим, че вече близо 4000 български семейства ни се довериха, а в световен мащаб броят на обработените проби са над 150 000. Пренатест е първият неинвазивен пренатален тест на територията на България и Европа, разработен в Германия през 2010 г., в пълно съответствие с най-високите стандарти за качество и европейската директива за ин витро диагностика.

Заявете своя Пренатест бързо и лесно сега и вземете своя подарък! – https://prenatest.bg/porachai-online/