Вашето спокойствие е нашата мисия в най-важния момент от живота ви – очакването на вашето бебе. В напрегнати моменти, какъвто е настоящото извънредно положение, приемаме като наша отговорност да направим провеждането на вашето изследване възможно най-безопасно, лесно и достъпно.

За да сте напълно спокойни и за да бъде Пренатест достъпен за повече български семейства в настоящия труден за цялото ни общество момент, до средата на месец април ви предоставяме 10% отстъпка от цената на избран от вас пакет Пренатест Стандарт, Страндарт Плюс, Премиум и Премиум Плюс. Цената на най-бюджетния пакет Пренатест Смарт – изследващ за синдром на Даун, остава  550 лв.

Като първият и най-доказан в България и Европа неинвазивен пренатален тест за установяване на генетични аномалии у плода, Пренатест дава спокойствие на бъдещите родители още от 9-та гестационна седмица на бременността, като изследва широк спектър от хромозомни аномалии от Синдром на Даун до пълен хромозомен анализ.

Пренатест е напълно безопасен за майката и плода, като за целта на анализа е необходима единствено кръвна проба от майката, от която се изследва изолирана ДНК на бебето.

Пренатест е решение за бременните жени от всички рискови и възрастови групи.

Цените на пакетите Пренатест – Стандарт и Стандарт Плюс, както и Пренатест – Премиум  и Премиум Плюс са промоционално по-ниски до средата на месец Април

Пренатест Стандарт – 1360лв.  1224 лв. 

Включва: Изследване за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау

Пренатест Премиум  – 1560 лв.  1404 лв.

Включва: Изследване за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау и най-честите дефекти, свързани с половите хромозоми

ПРЕНАТЕСТ Стандарт Плюс – 1799лв.  1620 лв. 

Включва: Тризомии и Монозомии на всички автозомни хромозоми (от 1-ва до 22-ра)

ПРЕНАТЕСТ Премиум Плюс – 1999лв. 1 799 лв. 

Включва: Пълен Хромозомен анализ от 1-ва до 23-ра хромозома ( за монозомии и тризомии, както и дефекти свързани с полови хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и ТризомияXYY)

Повече информация за цените ТУК

Всички пакети Пренатест могат да бъдат предоставени и на разсрочено плащане с 0% оскъпяване. Нашите партньори от Medlease, една от водещите компании за здравно финансиране, ще ви предложат най-доброто за вас финансово решение чрез гъвкави погасителни схеми и преференциални условия, съобразени с вашите нужди и предпочитания.

Всяка бъдеща майка, направила Пренатест, получава и отстъпка на стойност 300 лв. от цената на BabyNEXT – най-надеждното скринингово изследване за новородени, изследващо 220 гена за 222 състояния, което да направите непосредствено след раждането на бебето, за да сте сигурни, че то е напълно здраво.

Както и досега Пренатест може да бъде поръчан и заплатен изцяло онлайн. Само с няколко клика в усъвършенстваната ни форма за заявявате вашето изследване, запознавате се с необходимото информирано съгласие и съпътстваща документация и заплащате дължимите суми онлайн без да напускате дома си и без да поемате рискове от излишни контакти в условията на епидемиологична обстановка.

Ние ще организираме вземането на кръвна проба за вашето изследване съгласно най-строгите мерки за хигиена и ограничаване на контактите с трети лица в съответствие с всички разпоредби на здравните власти в настоящата епидемиологична обстановка.

Както и досега, всички проби пътуват чрез въздушен транспорт, осигурен от DHL, до реномираната лаборатория Lifecodexx в Констанц, Германия, която работи съобразно най-високите технологични стандарти, без промяна в установения си график и както винаги предоставя вашите резултати в срок от 3 до 7 работни дни.

Ние от Пренатест заедно с всички наши партньори работим, за да осигурим вашето спокойствие по време на бременността. Останете спокойни и заявете без излишни притеснения своя Пренатест сега: https://prenatest.bg/porachai-online/