Имаме чудесна новина за теб – всяка седмица от януари ще имаш възможност да купиш определен пакет Пренатест с 15% отстъпка. Тази седмица това е изследването Пренатест Премиум Плюс.

От 10-ти до 16-ти януари можеш да закупиш Пренатест Премиум Плюс с 15% отстъпка, ако го заявиш и платиш ОНЛАЙН на нашия сайт. Когато преминеш към плащане, отстъпката ще се генерира автоматично, а ти ще закупиш изследването на цена от 1 784.15 лв. вместо за 2099 лв.

Пренатест Премиум Плюс може да бъде направен само при едноплодна бременност и включва: пълен хромозомен анализ за монозомии и тризомии + дефекти свързани с полови хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY), както и пола на бебчето (при ваше желание). Това е най-пълният генетичен пренатален скрининг, който дава пълна картина за състоянието на фетуса в утробата.

Бременността е най-важният период в живота на жената – период на съзидание и неописуема любов. И този период не трябва да бъде изпълнен с тревоги! Подари си нужната информация за здравето на бебчо и се наслади на щастието, което те очаква!

Заяви своя Пренатест Премиум Плюс ТУК и не отлагай – офертата важи само до 16-ти януари!

Кампанията не се комбинира с други намаления и промоционални активности!