Децата са най-голямото богатство, а тяхното здраве е в нашите ръце! Оставете малчуганите да лудуват на воля, а бебоците да плуват в спокойни води, като се погрижете за здравословното им състояние бързо, лесно и безопасно. 

Пренатест ви гарантира сигурни резултати и безкомпромисно качество!

От 1-ви до 3-ти юни включително може да закупите:

Разширен пакет Пренатест*  с 10% отстъпка

или

Изследването BabyNEXT с 10% отстъпка

или

Разширен пакет Пренатест + изследването BabyNEXT с 15% отстъпка

Щом изберете изследване и преминете към плащане, въведете промокод 1STJUNE – отстъпката ще се генерира автоматично и вие ще заплатите по-ниска сума от реалната цена на изследването/изследванията.

Пренатест е първият НИПТ в България и Европа, който с абсолютна точност установява дали дадено бебче ще се роди с генетична аномалия – Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс, или с някой от дефектите свързани с половите хромозоми. Това е първият пренатален тест, който може да бъде извършен още от най-ранна бременност – от 9-а гестационна седмица. Той играе ключова роля в пренаталната диагностика, осигурявайки на бременните жени спокойна и информирана бременност чрез надеждни резултати и без абсолютно никакви рискове за плода.

BabyNEXT е най-прецизният и най-пълният скринингов тест за новородени, който дава информация за здравословното състояние на бебчето от ден 1. Всяко бебче, макар да изглежда напълно здраво, може да бъде носител на „скритo“генетично заболяване, което да се проявят след две, три и повече години. През това време болестта нанася незабележими с просто око поражения върху организма на детето и бавно намалява шансовете му за пълноценен живот. 

BabyNEXT изследва 220 гени за до 222 състояния, докато стандартният скрининг в България се отнася само за 3 и представя информация за широк спектър от заболявания. Тестът е подходящ за всички бебета и деца, без изключения, като е особено препоръчителен при деца, при които се наблюдават най-честите симптоми на метаболитни заболявания – забавяне в растежа, летаргия, гърчове, атаксия, поведенчески отклонения, глухота и др. 

От ЗДРАВЕТО и СПОКОЙСТВИЕТО по-хубаво няма! А те са в твоите ръце! 

Поръчай Пренатест и BabyNEXT още днес!

*Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт +, Пренатест Премиум или Пренатест Премиум +

Кампанията за Деня на детето не се комбинира с други отстъпки и промоционални активности.