Специални уикенд предложения и много отстъпки за периода 23-25 май*

Отново е уикенд и Пренатест отново раздава подаръци! Изберете сред нашите специални предложения, валидни през почивните дни от 23 до 25 май 2020 г. и се наслаждавайте на спокойна и щастлива бременност:

Подарък безплатен Пренатест Смарт с всеки пакет Джийн Сейф

При поръчка на избран от вас пакет Джийн Сейф възрастов риск , Джийн Сейф унаследен риск  или  Джийн Сейф комбиниран риск получавате безплатно Пренатест Смарт – изследване за Синдром на Даун и спестявате 599 лева.

Знаете ли, че Синдромът на Даун е най-често срещаната хромозомна генетична аномалия, проявява се средно при едно на 800 бебета. Известен е още като тризомия 21 и в 95 % от случаите възниква спонтанно, т.е не е известен фактор, който да повишава риска от възникване на дефекта.

Преди години се смяташе, че вероятността за раждане на дете със синдром на Даун расте с увеличаването на възрастта на майката. В наши дни обаче статистиката показва, че 80% от бебетата със синдром на Даун са родени от жени под 35-годишна възраст.

Изследването за синдром на Даун Пренатест Смарт може да ви бъде много полезно, защото открива с точност 99.8% наличието на допълнителна 21-ва хромозома, която е сред най-честите генетични аномалии при плода.

Ние от НМ Дженомикс сме се погрижили бъдещите майки в България да могат да се изследват и за широк спектър генетични аномалии при плода, които не се включват в стандартните скринингови изследвания. Това може да направите чрез теста Джийн Сейф. За разлика от повечето стандартни неинвазивни пренатални изследвания Джийн Сейф включва в анализа и единични гени, свързани с някои тежки генетични аномалии още от ранна бременност.

Комбинирайте Пренатест Смарт с всеки пакет Джийн Сейф и ще получите пакета Пренатст Смарт напълно безплатно.

А нашите изненади не свършват до тук – поръчайте Пренатест Премиум, платете Пренатест стандарт и спестете 200 лв.

При заявка на пакет Пренатест Премиум в рамките на текущата кампания получавате изследването на цената на пакета Пренатест Стандарт като заплащате 1360 лв. вместо 1560лв.

Пакетът Пренатест Премиум включва изследване за синдромите на Даун, Едуардс и Патау, както и най-честите дефекти свързани с половите хромозоми, известни като синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY. Точността на анализа е 99.8%.

Подарък книга „Тайният език на бебетата“ с всеки заявен Пренатест

Заедно с всеки избран пакет Пренатест Смарт, Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум или Премиум Плюс получавате като комплимент книгата „Тайният език на бебетата“ от Трейси Хог и Мелинда Блау  с полезни съвети и напътствия как да разберете по-добре нужните на бебето и да се грижите за него през първата година след раждането му.

Поръчайте и заплатете своя Пренатест и Джийн Сейф изцяло ОНЛАЙН през усъвършенстваната ни форма за заявки.

Разберете повече и заявете своето изследване с ПРОМОКОД: WEEKEND —> https://prenatest.bg/porachai-online/

*Настоящите оферти са валидни само при посочените условия и не могат да се комбинират с други промоционални активности за съответния период. Предложенията са валидни от 00.00 ч. на 23.05.2020г. до 23.59ч. на 25.05.2020г.