Скъпи дами, ноември е на прага и вещае СТРАШНИ изненади. По случай наближаващия Хелуин, сме ви подготвили „ужасяващи“ промоции, които ще ви изправят косите от… радост! Да се хванем на бас? 

От днес до 1-ви ноември включително може да спечелите:

5% или 10% отстъпка от Разширен пакет Пренатест

Един БЕЗПЛАТЕН генетичен тест „Микробиомен паспорт“

Изгонете страховете си по време на бременността с помощта на Пренатeст.

Пренатест е първият пренатален ДНК тест в България, който открива наличието на фетални тризомии – 21 (Синдром на Даун), 13 (Синдром на Патау) и 18 (Синдром на Едуардс),  както и някои от най-честите дефекти, свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). Пренатест е приложим още от 9-та гестационна седмица и е напълно БЕЗОПАСЕН за бременната жена и бебчето – изисква се единствено кръвна проба от майката. 

Предимствата не свършват – Пренатест се характеризира с висока прецизност и точност на анализа – 99.8 %, който се извършва в първокласна немска лаборатория. Изследването обаче е максимално достъпно за всички бъдещи майки в България – кръвната проба може да се вземе на територията на цялата страна.

„Микробиомен паспорт“ е най-новото чревно изследване в България, чрез което може да откриете колко балансиран е вашият микробиом и как трябва да се грижите за стомаха си, ако искате да имате силен имунитет и завидни сили. С „Микробиомен паспорт“ ще разберете и доколко вашата чревна флора е способна да осигури нормална среда за правилното развитие на бебчето в утробата ви. 

А сега… как да си спечелите ОТСТЪПКА?

  1. Въведете валиден имейл адрес и натиснете бутона „Играй“
  2. Колелото ще се завърти и ще спре на определен сектор, а Вие ще спечелите отстъпката, намираща се на в него
  3. На посочения от Вас имейл адрес ще получите специален промокод, който ще бъде валиден до 48 часа от завъртането на колелото
  4. За да се възползвате от отстъпката си, трябва да направите ОНЛАЙН заявка за избран Разширен пакет Пренатест преди промокодът да е изтекъл. След това трябва да извършите и ОНЛАЙН плащане* – по банков път, чрез дебитна/кредитна карта или през PayPal

Плащанията на място – в наш офис, НЕ участват в кампанията.

  1. Ако спечелите изследването „Микробиомен паспорт“, няма да заплащате нищо. 
  2. Наш любезен консултант ще се свърже с Вас до 24 часа, за да изясни всички подробности около пробовземането.

Всички клиенти, закупили Разширен пакет Пренатест в рамките на кампанията, сами избират удобни ден и час, в които да бъде извършено пробовземането. Пренатест може да бъде направен от 9-та до 20-та гестационна седмица, като за предпочитане е да бъде извършен на по-ранен етап от бременността.

Късметлията, който спечели изследването „Микробиомен паспорт“, ще може да  направи теста в предпочитани от него ден и час до 31.12.2021 г. След тази дата наградата ще бъде анулирана. 

КЪСМЕТ на всички! 

И помнете – страховете идват и си отиват, но Пренатест е винаги до вас, за да ви даде спокойствието, от което се нуждаете!