ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО

✔ Бързи и точни резултати за бащинство
✔ Напълно безопасен
✔ Пренатален или при родено дете
✔ Анализи на пробите в световно призната лаборатория в САЩ

ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО

✔ Бързи и точни резултати за бащинство
✔ Напълно безопасен
✔ Пренатален или при родено дете
✔ Анализи на пробите в световно призната лаборатория в САЩ

Slider

Тест за Бащинство

От НМ Дженомикс

img тест за бащинствоГенетичен тест за установяване на бащинство за българските пациенти

НМ Дженомикс е лидер в предлагането на висококачествени молекулярно-генетични изследвания, в това число и ДНК тест за бащинство, който може да Ви даде желаната информация, както по време на бременност (от 8-ма седмица на бременността), така и при вече родено дете. Тестът е подходящ за приложение, когато е необходим бърз и точен резултат (99.9%), който е предназначен за лична информация. Извършването на тестовете не може да бъде анонимно, като е изключително важно да знаете, че резултатът от такъв тест не може да Ви послужи за съдебни цели.

Възможно е да бъдат тествани повече от един потенциални бащи.

ВАЖНО! Пробовземането за тест за бащинство се организира само в оторизирани офиси на НМ Дженомикс в София, Пловдив и Варна!

Как се извършва теста? 

За извършването на изследването се използват най-съвременните молекулярно-биологични и биоинформатични методи, осигуряващи висока точност и надеждност на резултатите. От предоставените проби се изолира ДНК материал, след което се извършва анализ на специфични генетични маркери, като се прилагат биоинформатични алгоритми, специално разработени за определяне на бащинство.

Генетичните профили на бебето и предполагаемия баща се сравняват и на тази база се изготвя заключение дали е установено или не бащинство.

Къде се извършва анализът? 

Анализът за определяне на бащинство се извършва в DNA Diagnostic Center, Фейрфийлд, Охайо, САЩ. Лабораторията е лидер в областта на генетични изследвания за определяне на родственост и в сферата на криминологията. DNA Diagnostic Center е институцията с най-много сертификации за извършване на ДНК анализи в света.

Защо е важно да се знае кой е бащата?

Потвърждаването на бащинството на детето е полезно по множество причини. На първо място при вписване на името на бащата в акта за раждане, бебето ще има легални правни и социални ползи, като социална сигурност, здравеопазване, право на наследство. Освен това, ако лекарите знаят кой е бащата на бебето, те ще могат да вземат по-точна фамилна анамнеза, което може да бъде от полза при диагностицирането на потенциални здравословни проблеми при бебето.

Заявка за извършване на изследването може да направите тук или като ни се обадите на тел. 02 865 01 06

Тест за бащинство при родено дете

Срок за получаване на резултат: до 7 работни дни от предоставяне на пробата

Необходими проби за извършване на теста: За целите на изследването са необходими проби от вътрешната част на бузата от детето и предполагаемия баща. Процесът на пробовземане е бърз, безопасен и безболезнен. ДНК материалът, изолиран от този тип проби е устойчив за по-дълго време, в сравнение с този от кръвна проба.

Технологията на изследването е приложима и в случаите, когато предполагаемите бащи са родствено свързани, но тогава е необходимо лабораторията да бъде уведомена предварително.

Цена: 630 лв. (при тестване на един предполагаем баща)

Тест за бащинство пo време на бременност

Срок за получаване на резултат: до 10 работни дни от предоставяне на пробата

Кога може да бъде направен тестът: Важно е бременната да е след 8-ма гестационна седмица (края на втори месец) от бременността.

Необходими проби за извършване на теста: За извършване на анализа е необходима кръвна проба от майката, в която по време на бременността циркулира ДНК материал от плода, който може да бъде изолиран и изследван.

Процесът на пробовземане е бърз и не крие рискове за бременната и бебето.  От предполагаемия баща се взима проба от букална лигавица – натривка от вътрешната част на бузата.

Цена: 3120 лв.

ПОРЪЧАЙ ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО ТУК

  • Вид тест за бащинство
  • Тест за бащинство при родено дете
  • Пренатален тест за бащинство (по време на бременност)
  • От къде научихте за нас?
  • От Интернет
  • От Facebook
  • От Instagram
  • По лекарска препоръка
  • От приятел/ка