За пръв път в Пренатест: ЧЕРЕН ПЕТЪК за по-цветна и по-спокойна бременност!

Възползвай се от страхотното ни предложение, за да разбереш какво се случва с бебчето ти и да посрещнеш на спокойствие наближаващите празници.

Само ДНЕС И УТРЕ – 25-и и 26-и ноември, имаш шанса да закупиш Разширен пакет Пренатест с цели 15% отстъпка – промоция, която няма да се повтори до края на годината!

Пренатест е първият и най-доказаният пренатален тест в Европа, който установява генетични аномалии при неродени бебчета БЕЗ абсолютно никакви рискове за майката и плода. Изследването е НЕИНВАЗИВНО– взима се единствено кръв от бременната жена. От майчината кръв се изолира бебешка ДНК, която се подлага на анализ от ново поколение и така с абсолютна точност се засичат хромозомни дефекти като Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау, Синдром на Търнър, Синдром на Клайнфелтер и др.

Разширените пакети на Пренатест са 4 на брой и предоставят възможност да получите пълен поглед върху вътреутробното развитие на своето бебе. Невъзможното преди – да следим състоянието на децата си още от утробата, стана възможно преди цели 10 години, благодарение на ПРЕНАТЕСТ.

Може да изберете своя подходящ Разширен пакет ТУК.

Пренатест е приложим при жени на всякаква възраст и може да бъде направен на територията на цяла България!

КАК ДА ВЗЕМЕТЕ 15% ОТСТЪПКА?

  1. Изберете Разширен пакет Пренатест, който отговаря на вашите нужди
  2. Направете ОНЛАЙН заявка
  3. Платете ОНЛАЙН – по банков път, чрез дебитна/кредитна карта или през PayPal, използвайки промокод BLACKFRIDAY15 (въвеждайки го, цената на изследването ще спадне автоматично)
  4. Наш любезен консултант ще се свърже с Вас до 24 часа, за да обсъдите детайлите около пробовземането. Съобразяваме се с вашето свободно време!

Да бъдеш бременна е празник! Да знаеш, че бебчето ти е здраво, е безценен подарък! Подари си го още ДНЕС!

? Ако имате въпроси и не успявате да намерите отговорите в сайта ни, свържете се с наш консултант:

Национален телефон: 0885 443 975

Координатори на Пренатест в регион:

Варна: 0888 02 46 35, 0897 56 25 87    Пловдив: 0889 34 67 68

Кампанията „Черен петък“ не се комбинира с други намаления и отстъпки! Валидна е само в рамките на 25-и и 26-и ноември при спазване на условията за ОНЛАЙН заявка и плащане!