Черният петък се оказва светъл за вас!

Вземи своята гаранция за спокойствие и комфорт през цялата бременност с намаление.

Тази година Черният петък ще ви даде повече време за размисли и действие! От 17-ти до 30-ти ноември ще може да вземете своя Пренатест с изключителна отстъпка до -20% от разширените пакети.

Какво трябва да направите? – ЗАВЪРТЕТЕ КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА!

При всяко завъртане се печели отстъпка от -10%, -15% или -20%, която трябва да се активира чрез онлайн заявка на база предоставения промокод.
А НЯКОЙ ГОЛЯМ КЪСМЕТЛИЯ ЩЕ СИ СПЕЧЕЛИ БЕЗПЛАТЕН ПРЕНАТЕСТ СМАРТ!

*Ще получите промокод, който е активен 72 часа.

*Отстъпката се активира при онлайн заявка ТУК.

Не пропускай своя шанс да подариш на себе си и на своето бъдещо бебе най-доброто!

За ваше улеснение, предлагаме удобни начини за онлайн плащане – банков превод, онлайн или дори с Revolut.

Черен петък за нас означава повече от просто намаления – това е шансът ви да направите информиран и осъзнат избор за здравето на вашето семейство. 


Пренатест е първият НИПТ в България и Европа, който с абсолютна точност установява дали дадено бебче ще се роди с генетична аномалия – Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс, или с някой от дефектите свързани с половите хромозоми. Това е първият пренатален тест, който може да бъде извършен още от най-ранна бременност – от 9-а гестационна седмица. Той играе ключова роля в пренаталната диагностика, осигурявайки на бременните жени спокойна и информирана бременност чрез надеждни резултати и без абсолютно никакви рискове за плода.

Заявете своя тест онлайн ТУК, като въведете промокода за отстъпка на съответния процент, който си спечелихте от колелото на късмета!

Очакваме ви с нетърпение – пазарувайте с увереност.
Наслаждавайте се на спокойна и безгрижна бременност с Пренатест!