Знаем, че периодът на бременността е безкрайно щастлив и много специален за всяка бъдеща майка. Знаем също, че понякога той е труден и изпълнен с нови преживявания и усещания. Затова нашите приятели и партньори Мажи Мажи ще се погрижат за Вас с изцяло натурална и галеща сетивата козметика, подходяща за деликатния период, през който тялото се променя всеки ден. И защото знаем, че за да дадете цялата си любов и грижа трябва да се погрижите първо за себе си сега заедно с всеки пакет Пренатест Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум или Премиум Плюс получавате подарък комплект натурална козметика, съобразена с нуждите на кожата по време на бременността.

Продуктите Мажи Мажи са изцяло натурални, естествени и чисти. Във философията на бранда е залегнало схващането, че всеки заслужава частица  природна наслада. Затова продуктите Мажи Мажи се изработват ръчно и съдържат само базови масла, защото дори най-леките аромати могат да причинят дискомфорт, особено по време на бременност. И тъй като през този период бъдещите майки повече от всякога се нуждаят от малки удоволствия, заедно с Мажи Мажи подбрахме най-подходящите продукти в специалния ни комплект, включващ:

Серум за лице – обогатен с полезни съставки като масло от шипка, което хидратира и запазва младостта на кожата, арганово масло – богато на витамин Е и омега 6 и масло от малинови семки, предпазващо кожата от вредните UV лъчи на слънцето. Серумът успокоява възпалената кожа и може да се нанася по всяко време на деня на добре почистено лице. Сложете няколко капки на пръстите си с помощта на капкомера и с леки масажни движения разнесете по лицето и шията.

Олио против стрии – със специално подбрани масла, за да направи кожата еластична и устойчива на предстоящите промени. Съдържа зехтин, обогатен с цветчета невен с предпазващо от всякакви дразнения действие. С добавени масла от шипка, жожоба и богатото на витамин С масло от тиквени семки, което стимулира производството на колаген и спомага запазването на еластичността на кожата. Нанесете малко количество от олиото против стрии още преди да подсушите кожата си след душ.

Сапун за тяло, обогатен с цветчетата на невен – съдържащ само най-чисти съставки без никакви аромати. Образува богата пяна, за да се насладите на любимите ритуали в банята. Оставя кожата мека и подхранена.

Крем-дезодорант без аромат – изработен само от натурални съставки като пчелен восък, бентонитна глина, кокосово и какаово масло с добавени масла от карите и жожоба. Дезодорантът е изключително нежен към кожата на подмишниците и е подходящ за ежедневна употреба.

Заедно с Мажи Мажи подбрахме най-добрите продукти за грижа за кожата по време на бременността, за да бъде периодът на най-щастливото очакване, изпълнен с мигове на щастие и наслада. И не забравяйте – най-хубавото предстои!