За трета поредна година екипът на НМ Дженомикс, официален представител на Пренатест България, ще подкрепи кампанията „Пожелай си“, като дари безплатен Пренатест на една от печелившите двойки.

Съпричастността на клиника New Life и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията и да направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури.

Екипът на клиниката ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2020г Първата от печелившите двойки, при която бъде постигната успешна бременност, ще може да добави, напълно безплатно, към пакета си за проследяване на бременност и изследването Пренатест.

Екипът на Пренатест България ще предостави на щастливата двойка пакета Пренатест Стандарт, който изследва за синдром на Даун, най-често срещаната аномалия от спектъра на редките генетични аномалии, както и за синдромите Едуардс и Патау.

Вече седем години Пренатест осигурява на българските семейства навременна информация, относно здравето на тяхното бебе и им осигурява спокойствие и сигурност по време на бременността.

В сравнение със стандартните методи, които доскоро бяха единствените приложими (биохимичен скрининг, който дава резултат под формата на вероятност и манипулации като амниоцентеза и хорионбиопсия, които крият рискове), Пренатест съчетава както безопасност за плода и бременната, така  и изключително висока точност на извършвания анализ (99.8%), предоставяйки  резултат в рамките само на няколко работни дни.

Съчетавайки тези основни предимства, Пренатест се превърна в  предпочитан избор на специалистите и пациентите.

Благодарим за гласуваното доверие както на партньорите ни от клиника New Life, така и на хилядите български майки, които станаха част от голямото семейство на Пренатест.

С участието си в инициативата Пожелай си“, НМ Дженомикс изразява съпричастност и подкрепа към всички двойки с репродуктивни проблеми и обединява усилията си с тези на клиника New Life, за да извървим заедно пътя към нашата обща цел – повече здрави бебета, повече спокойни родители.