Уикендът става още по-приятен за пациентите на Пренатест!

Възползвайте се от нашето специално предложение и вземете 10% Уикенд отстъпка от цената на избрани пакети Пренатест*.

За целта трябва да заявите и заплатите онлайн своя Пренатест, в рамките на почивните дни, като използвате в заявката си промо код WEEKEND.

Усъвършенстваната ни форма за онлайн заявки ви дава възможност да се запознаете  с необходимото информирано съгласие и съпътстваща документация и да заплатите дължимите суми онлайн.

Нашите консултанти ще обработят вашата заявка максимално бързо, за да организираме и проведем вашето изследване в желаните срокове.

Изберете най-подходящия за вас вариант сред включените в офертата пакети: Пренатест Стандарт, Пренатест Стандарт Плюс, Пренатест Премиум и Пренатест Премиум Плюс.

Пренатест Стандарт – 1360лв.  1224 лв. 

Включва: Изследване за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау

Пренатест Премиум  – 1560 лв.  1404 лв.

Включва: Изследване за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс, Синдром на Патау и най-честите дефекти, свързани с половите хромозоми

ПРЕНАТЕСТ Стандарт Плюс – 1799лв.  1620 лв. 

Включва: Тризомии и Монозомии на всички автозомни хромозоми (от 1-ва до 22-ра)

ПРЕНАТЕСТ Премиум Плюс – 1999лв. 1 799 лв. 

Включва: Пълен Хромозомен анализ от 1-ва до 23-ра хромозома ( за монозомии и тризомии, както и дефекти свързани с полови хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и ТризомияXYY)

Както винаги всички пакети Пренатест могат да бъдат предоставени и на разсрочено плащане, с 0% оскъпяване, чрез гъвкави погасителни схеми, предоставени от нашите партньори от Medlease, водеща компания за здравно финансиране, заедно с която ще ви предложим най-доброто и съобразено с вашите нужди финансово решение.

Пренатест е решение за бременните жени от всички възрастови групи.

Предпочитан избор за пациенти и лекари, той е първият неинвазивен пренатален тест на територията на България и Европа, спечелил доверието на над 4000 български семейства.

Пренатест дава спокойствие на бъдещите родители още от 9-та гестационна седмица на бременността и е напълно безопасен за майката и плода. За целта на анализа е необходима единствено кръвна проба от бременната, от която се изследва изолирана ДНК на плода, а резултати се предоставят в срок от 3 до 7 работни дни.

Ние от екипа на Пренатест България, заедно с всички наши партньори работим, за да осигурим вашето спокойствие по време на бременността. Останете спокойни и заявете без излишни притеснения своя Пренатест сега: https://prenatest.bg/porachai-online/

Напомняме, че всяка бъдеща майка, направила Пренатест, получава и отстъпка на стойност 300 лв. от цената на BabyNEXT – най-надеждното скринингово изследване за новородени, изследващо 220 гена, за 222 състояния. Изследването може да бъде извършено непосредствено след раждането на бебето, за да сте сигурни, че то е напълно здраво.

*Офертата не важи за пакет Пренатест Смарт на цена от 599 лв., валидна е за изброените в текста разширени пакети от 00.00ч в събота до 24.00ч в неделя и не се комбинира с други отстъпки и промоционални предложения за съответния период.