Бъдеще и минало на едно място

На 15 май отбелязваме Международния ден на семейството.

Само днес ще имате възможността да се възползвате от цели -20% намаление при Онлайн заявка на разширените пакети на Пренатест.

 

Заявете теста ТУК – https://prenatest.bg/porachai-online/.

 

Семейството е нещо много специално. То е като пристан от житейските бури, към който винаги можем да се върнем и да се почувстваме спокойни и защитени. Семейството е извор на любов и подкрепа, на която можем да се облегнем във всеки един момент. То е мястото, където създаваме спомени и мечтаем за бъдещето си.

Говорейки за бъдещето… Бременността и майчинството преобръщат целия свят не само на жената, но и на цялото семейство, в което се появява нов член! Отговорностите и приоритетите се променят, изведнъж всичко започва да се върти около един малък нов свят.

“Честито, ще имате едно здраво детенце!” – Има ли по-желани думи по това време? 

А как можем да си подсигурим това успокоение – с Пренатест! Още в 9та г.с.

Пренатест е първият пренатален ДНК тест в България, който установява наличието на фетални тризомии – 21 (Синдром на Даун), 13 (Синдром на Патау) и 18 (Синдром на Едуардс), някои от най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). С Пренатест Стандарт Плюс и Пренатест Премиум Плюс може да извършите пълен хромозомен анализ за тризомии и монозомии, Към тези пакети вече е включен и анализ за структурни хромозомни аномалии. С максимално разширените ни пакети бъдещите майки имат възможността да получат още по-подробна и навременна информация, относно здравето на плода, изследвайки го за много по-широк спектър от генетични аномалии, сред които са синдромът на Прадер-Вили, синдром на Ангелман, синдром на Кри дю ша, синдром на Волф-Хиршхорн и много други.

Пренатест е с точност 99.8% и е напълно безопасен за майката и бебето. За целите на анализа е необходима само кръвна проба от бременната жена, от която се изолира ДНК на плода и се изследва. Тестът се извършва в реномираната лаборатория Lifecodexx, Германия.

Има само един Пренатест и той се предлага от НМ Дженомикс.

Повече информация за пакетите на Пренатест можете да получите ТУК.

*Кампанията не важи за Пренатест Смарт и не се комбинира с други отстъпки и промоции.

Да имаш „дом“ и „семейство“ е благословия, която трябва да се празнува всеки ден – направи го днес с Пренатест!