Едва ли съм първата, която би споделила през какво минава една бъдеща майка…

-Светлина Николова

Искам да Ви благодаря от сърце за прекрасното отношение, точността и разбира се, безкрайно съм щастлива за резултата!

Бяхте много любезни и търпеливи да ми обясните целия процес и да ме информирате в момента на излизане на резултата.Едва ли съм първата, която би споделила през какво минава една бъдеща майка, докато чака този резултат.Но бих искала и други жени в моето положение да знаят за възможността, която предлагате и за това решение, което би спестило много тревоги, дълго очакване и ненужни страхове.

Не мога да Ви опиша какво е усещането – очакване сякаш на присъда…да разбереш дали детенцето ти е здраво.Колко воля на духа се изисква да не мислиш за най-лошото, да не притесняваш и малкото мъниче, което расте в теб.За тези няколко дни на очакване, това беше една натрапчива мисъл, която ме преследваше каквото и да правех. Сутрин с отварянето на очи, това беше първото, за което мислех – дали всичко е наред? Още малко…Резултатът от втория скрининг при мен беше висок риск за болестта на Даун, с вероятност 1 към 50. Това беше и причината за назначаване на допълнителни изследвания.Радвам се, че избрах този вариант, тъй като не исках да причиня и най-малък риск за бебето, което можеше и е напълно здраво. Не бих си простила впоследствие, ако нещо се случи, в резултат на предприети манипулации.Видях как изглежда бланката за резултати без рискове за бебето на Вашия сайт и повярвайте ми, сънувах я. Колко пъти за тази седмица сънувах, че получавам резултата…беше болезнено очакване, но все пак кратко и най-важното безрисково и за двамата.

Затова Ви благодаря и при следваща бременност ще направя всичко възможно да премина теста на по-ранен етап, още 12-13 седмица, за да си осигуря една спокойна и щастлива бременност в следващите месеци.

Препоръчвам го от сърце на всички бъдещи майки и искам да им кажа, че всички тези аномалии са рядкост, да вярват и да очакват своите здрави бебета!

С пожелание за прекрасен ден и още много резултати като моя!

Сърдечни поздрави!