От месец Април ние от екипа на Пренатест сме предвидили специални подаръци за своите пациенти.

С всеки пакет на Пренатест, във вариант 2 и 3, Вие ще получавате подарък книгата на д-р Харви Карп „Най-щастливото бебе“.

Цените и покритието на отделните пакети можете да разгледате ТУК.

Книгата съдържа съвети и информация как да се грижите за малки деца, както и открития, които слагат край на тревогите и изтощението Ви.

 

Пренатест е първият пренатален ДНК тест в България, който установява наличието на фетални тризомии – 21 (Синдром на Даун), 13 (Синдром на Патау) и 18 (Синдром на Едуардс),  някои от най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY), както и синдром на ДиДжордж.
Приложим още от началото на 9-та гестационна седмица. Необходимо е вземане на венозна кръв от майката, от която се изолира и изследва  ДНК материал на  плода.
Неговата прецизност е изключително висока – 99.8%.

Пренатест комбинира безопасността на биохимичния скрининг и точността на инвазивните методи като амниоцентеза и хорионбиопсия, при които съществува значителен риск от усложнения и загуба на плода.
Пренатест е препоръчителен при всички бременности, дори и при липсата на специфични индикации, тъй като не може да се гарантира, че плодът няма да бъде засегнат от генетични аномалии.
Можете да зададете своите въпроси или да запишете час за изследването на посочените контакти.