ЩАСТЛИВИТЕ ИСТОРИИ НА ПРЕНАТЕСТ – история №1

Едва ли съм първата, която би споделила през какво минава една бъдеща майка…

-Виктория Димитрова

Бебчето за нас беше много дълго мечтано и чакано. Разбира се думата, която първо идва на ум на човек, видял двете чертички на теста за бременност, е ЩАСТИЕ, но това е прекалено малко и някак недостатъчно да опише емоциите, които преминаха през всеки един от нас в онзи момент.

Избрахме Пренатест първо заради личното ни спокойствие. Освен, че е първият неинвазивен тест в България, той е с точност до 99% и не на последно място- резултатите се извършват в лицензирана лаборатория в Германия. За нас беше важно не само бързината, която Пренатест също ни предложи, но и качеството на анализа. Смятаме, че човек напълно осъзнава важността и сериозността на генетичните изследвания именно по време на дните, когато изчаква своя резултат. Няма да крием, че този период беше доста напрегнат за нас, както предполагаме е за повечето двойки, чакащи резултатите си. Именно затова сме безкрайно благодарни, че срокът за резултат на Пренатест е от 3 до 7 работни дни.

Облекчението, което ни донесе е НЕОПИСУЕМО. Буквално и двамата си отдъхнахме. В тези моменти е неизбежно да не те обземе чувство на благодарност и спокойствие, че най-ценното същество за теб е добре! Товарът, който носихме в сърцата си, и чувството на безизходица, изчезнаха за секунди, след като видяхме тикчето на „ОТРИЦАТЕЛЕН“. Онази буца, която беше заседнала на гърлото ни и сякаш ни задушаваше, изчезна от раз – нямаше я, всичко беше НОРМАЛНО! Заляха ни чувства на облекчение, утеха и една неизразима благодарност!

Пренатест ни донесе и още една страхотна новина „с леко намигване“, а именно, че бебчето е полът, за който тайничко и двамата се надявахме! Бихме препоръчали Пренатест на близки и познати не само заради спокойствието, което носи, но и защото вярваме, че човек трябва да знае какво се случва с детенцето, за което мечтае. Детето е най-удивителното ЧУДО на света и за всеки родител е мисия да му осигури най-доброто бъдеще, знаейки че е направил всичко възможно за неговото благо. Медицината върви стремглаво напред и с развитието си ни дава шанс именно за тази ранна диагностика, която ни предлага Пренатест!

Пренатест, ще сме ви вечно благодарни. Това, което направихте за нас, е повече от пренатална грижа или резултат черно на бяло. Вие ни изпратихте най-съществения отговор в живота ни – този, че момчето ни не е застрашено от генетични заболявания, че ще се роди напълно ЗДРАВО! И че невъзможни неща няма! Благодарим от цялото си сърце!