Изследвания по време на бременност

Бременността е едно от най-вълнуващите периоди в живота на всяко семейство, но понякога ни заварва неподготвени. Кога се случи? Какво следва? Как ще се промени животът ми? Ще се справим ли? Това е малка част от големите въпроси, които жената и мъжът си задават след положителния резултат от теста за бременност. Освен голямата емоция, бременността изисква и много разум. Част от това са посещенията при лекаря и един необичайно обширен набор от изследвания, които продължават обикновено от първия месец до последната седмица преди появата на новия живот.
С помощта на Пренатест още от 9-та гестационна седмица на бременността може да бъде установено дали плодът е засегнат от синдром на Даун, синдром на Едуардс, синдром на Патау (тризомии 21, 18 и 13) и най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). Не забравяйте Пренатест изследва свободно циркулираща бебешка ДНК в кръвна проба, взета от майката и е напълно безопасен за плода и майката. Той е с висока точност, като резултатите, които предоставя са конкретни (положителен/отрицателен за дадена генетична аномалия) и са сравними по точност с тези от инвазивните диагностични процедури. Те могат да се прилагат както при едноплодна бременност, така и при многоплодна бременност, както и след методи на асистирана репродукция.

Ние, екипът на Пренатест, сме приели за наша мисия да осигурим спокойствието на бъдещите родители. Ето защо създадохме за вас тази таблица, която съдържа основните изследвания, препоръчителни за спокойното протичане на всяка бременност.
Можете да свалите и разпечатате този документ напълно свободно (Натиснете с десен бутон на изображението и изберете опцията за запазване). Запазете го, за да не забравяте важните за бременността дати. Не забравяйте и да попитате, за изследванията, които не разбирате напълно.

Направите заявка за Пренатест ТУК

Изследвания по време на бременност