КАКВО Е ПРЕНАТЕСТ?

Пренатест е надежден и безопасен пренатален тест за установяване на най-честите генетични аномалии при бебето още от най-ранна бременност.Пренатест дава информация за наличие на следните състояния при бебето: Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс или някой от дефектите свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). С изследването можете да разберете пола на Вашето бебе още от 9-та гестационна седмица.

С помощта на Пренатест бъдещите майки могат да си осигурят спокойна бременност или в случай на установяване на генетична аномалия, да направят информиран избор в ранен етап от бременността.

С какво Пренатест е по-надежден инструмент за лекарите и за Вас в проследяването на бременността?

При Пренатест се изолира и изследва директно ДНК на бебето, за разлика от другите неинвазивни методи на диагностика (например биохимичния скрининг), при които се изследват единствено биомаркери на майката.

С какво Пренатест е по-добър от другите неинвазивни пренатални тестове?Пренатест е разработен в Германия и е първият в Европа и в България неинвазивен пренатален тест. Отговаря на най-високи европейски стандарти за качество и има точност 99.8%, като този процент се базира на над 100 000 направени теста.

Защо Пренатест е напълно безопасен?

За Пренатест е необходима единствено кръвна проба от майката, за разлика от други изследвания като амниоцентеза и хорионбиопсия, при които съществува значителен риск от усложнения и дори загуба на плода.

Защо да избера Пренатест?

Много бъдещи майки се насочват към Пренатест по една проста човешка причина: „Искам да съм сигурна!“, защото нищо не струва колкото спокойствието Ви, особено когато предстоят месеци в очакване на най-важното събитие в живота Ви.

За да направите Пренатест не е необходимо да са налице рискови фактори, тъй като липсата на специфични индикации в ранен етап на бременността не е гаранция, че бебето няма да бъде засегнато от генетични аномалии. Доказателство за това, можете да видите ТУК.

Избирайки Пренатест, Вие избирате съвременен и надежден метод за пренатално проследяване, спокойствието да имате резултат с висока точност без риск от загуба на бебето и удобството да направите изследването в близост до Вас!

В България вече над 2 500 семейства се довериха на Пренатест!

Разберете повече сега на тел: 0885 443 975

ОБРАБОТКА И АНАЛИЗ – КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЛАБОРАТОРИЯТА НА ПРЕНАТЕСТ?