Как да поръчате своя предпочитан Пренатест в няколко лесни стъпки?

Скъпи бъдещи майки, знаем колко важни са бързината и удобството, затова с усъвършенстваната ни форма за заявка и плащане можете да заявите и заплатите изцяло онлайн вашето изследване изцяло ОНЛАЙН като следвате описаните по-долу стъпки:

  1. Отидете на нашата страница за заявки с натискате на бутона „ЗАЯВЕТЕ ПРЕНАТЕСТ“, достъпен в горния десен ъгъл на главната страница на уебсайта ни prenatest.bg
  2. Следвайте инструкциите за попълване на формуляра и се уверете, че сте вписали коректно информацията във всяко от задължителните полета на регистрационната форма.
  3. Запознайте се внимателно с политиката за поверителност, общите ни условия за извършване на договор от разстояние, условията за отказ от договора и политиката за използване на бисквитки. Уверете се, че сте декларирали съгласието си чрез отметка в полето.
  4. Преминете към начин на заплащане като натиснете бутона „ПРЕМИНИ КЪМ ПЛАЩАНЕ“, от където следва да отбележите предпочитания начин за плащане на дължимата сума и изберете една от следните възможности: банков превод, заплащане на място в брой или с карта, чрез системата PayPal, плащане с дебитна/кредитна карта, плащане с ePay.bg или разсрочено плащане.
  5. При избиране на метода плащане с карта, при отваряне на платежната страница на обслужващата банка („Обединена българска банка АД“), въведете данните на вашата карта. При успешна трансакция (получена авторизация), на екрана ще се визуализира транзакционна бележка, която следва да разпечатате или запазите.
  6. Уверете се, че сте отбелязали с отметка полето „Прочетох и се съгласявам с условията за ползване“.
  7. В рамките на няколко минути след натискане на бутона „ПОРЪЧВАНЕ“ ще получите потвърждение на поръчката си на посочения в заявката имейл адрес.
  8. Очаквайте обаждане от екипа на Пренатест България в рамките на работния ден, в който е отправена поръчка или в рамките на следващия работен ден за поръчки направени след 17.30 часа.