Slide
Пренататко
baners_Prenatest - Mobile

„При нас е весело в истинския смисъл на думата“

Днес ви запознаваме с Роберт Дедов – горд татко на 3 прекрасни дечица, които озаряват ежедневието му и го превръщат в истинско забавление. Два месеца след появата им на бял свят, той е категоричен, че не може и да мечтае за по-хубав живот. Игри, закачки, шеги и веселби… 24 часа в денонощието! Дай Боже всекиму толкова усмивки и вълнуващи мигове! Ето какво споделя Роберт за бащинството, пренаталните изследвания и така необходимото спокойствие през дългите 9 месеца. 

„При нас е весело в истинския смисъл на думата“

Каква беше първата Ви реакция, когато разбрахте, че ще ставате баща?

Зарадвах се приятно и се развълнувах, че за втори път ще ставам татко.

Как преминаха деветте месеца и с какви емоции и тревоги свързвате този специален период?

Деветте месеца минаха спокойно и не съм се притеснявал за нещо конкретно. Вярвах, че всичко ще бъде наред. Исках да вземем всички възможни мерки, за да може и съпругата ми да се чувства комфортно.

Защо Вие и съпругата Ви решихте да направите Пренатест – имаше ли конкретна медицинска причина?

Бяхме притеснени за бебчетата след първата фетална морфология. Чудехме се какво да предприемем и накрая решихме да направим Пренатест. Неслучайно това е първият пренатален тест в Европа, освен това е номер 1 и на Запад. За нас качеството и точността на резултатите бяха от ключово значение.

Какви бяха резултатите от теста и как се почувствахте след като ги получихте?

Резултатите бяха супер – отрицателни за генетични аномалии. Много се зарадвахме и най-важното – успокоихме се. Моята главна цел беше да виждам съпругата си усмихната и спокойна.

Защо избрахте да се доверите на Пренатест – първият неинвазивен пренатален тест в Европа и България?

Наш близък приятел ни разказа за Пренатест и ни го препоръча с две ръце. След като самият той потвърди колко лесно, безболезнено и бързо се случва всичко – бяхме единодушни, че това е правилният пренатален тест за нас. Обадихме се да запишем час, а разговорът с жената отсреща потвърди усещането ни, че сме попаднали на най-подходящия тест.

Как продължи очакването на бебчето/бебчетата след резултатите от Пренатест?

Всичко премина нормално – аз самият бях спокоен. Вече бях твърдо уверен, че нещата се развиват по най-добрия възможен начин. Спокойствието е най-доброто оръжие срещу негативните мисли!

Как се промени животът на семейството Ви след появата на малкото човече/малките човечета?

Ежедневието ни стана много динамично и отговорно. Имаме още едно детенце – син на три години. Както сами се досещате – при нас е весело в истинския смисъл на думата. Всеки ден е изпълнен с игри, шеги и закачки. Не бих избрал друг живот за себе си.

Как изглежда ежедневието Ви днес и какво е чувството да си баща?

Чувствам се горд и щастлив. Ежедневието ми е натоварено, но приятно натоварено. Семейството ми ми носи радост и сили. То е моят компас – показва ми правилната посока и ми дава смисъл да вървя напред.