Скъпи бъдещи майки, с грижа за вашето удобство и максимално улеснение ви предоставяме възможност за вземане на проба в МЦ „Капана“, ул. Опълченска 4, Пловдив. Към този момент центърът ще работи индивидуално с пациентките на Пренатест всеки вторник и четвъртък между 10.00 и 12.00 ч..

Вземане на кръвна проба в МЦ „Капана“ ще бъде възможно само за пациентите нa Пренатест и само в посочените дни и часове. Предпочитаните от вас ден и час трябва да бъдат уточнени с нашите консултанти при обработката на заявката за вашето изследване.

С цел максимално ограничаване на контактите, апелираме всички бременни дами да използват активно онлайн платформата ни, където можете да се запознаете с всички стъпки по провеждане на изследването, както и необходимата документация. Можете да заявите Вашето изследване ТУК.

Всички проби за Пренатест пътуват, както досега, по график с въздушен транспорт до лаборатория Lifecodexx, Германия, където се извършват анализите, резултатите от които получавате онлайн от 3 до 7 работни дни.

Напомняме ви, че можете да се възползвате от актуалната отстъпка от 10% за всички пакети Пренатест (с изключение на Пренатест Смарт, който остава на най-добра цена от 700 лв) и гъвкави условия за разсрочено плащане.

Благодарим на всички наши пациенти и партньори, които подхождат разумно и отговорно към епидемиологичната обстановка в страната, без да се поддават на излишна паника!