Подтикнати от постоянния стремеж към подобрение на качеството на предоставяните услуги, Пренатест България проведе обширно проучване за клиентската удовлетвореност. Проучването се фокусира върху преживяването на клиентите по време на процеса на използване на услугите и предоставената подкрепа. В периода от юли 2022 до юли 2023 г., бяха събрани и анализирани данни от стотици клиенти, които използват услугите на Пренатест България.

Екипът на Пренатест изпраща системно анкети до своите пациентки  с въпроси за обратна връзка и сега ще ви представим ключовите резултати от проучването.

Обща удовлетвореност: Над 93% от клиентите изразиха общо удовлетворение от предоставените услуги на Пренатест България и споделиха, че биха препоръчали на приятели. Това подчертава ангажимента на компанията към качеството и високите стандарти в сферата на пренаталната генетична диагностика.

Цялостна организация: Около 80% от клиентите оцениха положително начина, по който протича първичната консултация и последващото извършване на изследването. Потребителите отбелязаха като голямо предимство ясната комуникация и професионализма на персонала.

Резултат от изследването: Оценката на нивото на полезност на информацията идваща от резултата е също много висока – 98% позитивна обратна връзка. Това число показва, че яснотата и разбирането на резултатите е висока, тъй като резултатите от Пренатест са ясни и категорични. 

Онлайн заявка: Резултатът от този параметър е изключително ценен за нас тъй като компанията се стреми към екологичен модел на бизнес и всичко се случва изцяло онлайн – приемането на заявките и подписването на документите. Въпреки, че има 13% от клиентите, които изказват предпочитания за персонално обслужване, останалата част от хората смятат онлайн формата за заявка на Пренатест за изключително удобна и функционална, което ни вдъхва кураж, че сме в правилната посока.

Информация на сайт: 97% от попълнилите анкетата считат сайта на Пренатест за полезен, където съдържанието е изчерпателно и релевантно.

Резултатите от проведеното проучване ясно подчертават ангажимента на Пренатест България към високо ниво на клиентска удовлетвореност и качество на предоставяните услуги. Въпреки положителните отзиви, компанията не спира да се старае и продължава да стреми към постоянно подобрение и иновации, с оглед на задоволяване на изискванията и нуждите на своите клиенти в сферата на пренаталната генетична диагностика.

Искаме да чуем и твоят коментар!

Десетилетие носим спокойствие и усмивки на българските семейства!
Благодарим на всички, които ни подкрепиха и ни се довериха, и с нетърпение очакваме още много години на растеж и развитие в бъдеще.

Грабни твоето спокойствие ТУК.