Знаем колко важно е за бъдещата майка да бъде спокойна, особено в извънредна ситуация като настоящата. Затова ние от Пренатест заедно с партньорите ни от Ситилаб ви предлагаме възможността вашата кръвна проба за Пренатест да бъде взета в домашни условия. Услугата ни е приложима в градовете София и Варна без допълнителна такса.

Бъдещите майки могат да направят своето изследване без поемане на излишни рискове и контакти с трети лица, в удобен за тях ден и час на посочен от тях адрес. Пренатест е достъпен изцяло онлайн само с няколко лесни стъпки, с които бързо и безотказно може да направите своята заявка.

Ето какво да направите: след като изберете своя пакет Пренатест, запознайте се и попълнете необходимата документация и информирани съгласия, заплатете поръчания от вас пакет Пренатест онлайн. Бъдещите майки от София могат да избират между следните часове, в които да бъдат посетени от специалист на лабораторията – 11.00, 12.00, 13.00 или 14.00ч., а за бременните дами от Варна посещение от специалист на Ситилаб може да бъде заявено в 10.00 и 11.00 ч.

Във всички останали градове на страната бъдещите майки могат да останат спокойни, че Пренатест продължава да организира вземането на проби за провеждане на изследването при най-строги правила за хигиена и дезинфекция и с минимален контакт с трети лица.

Всички проби за Пренатест пътуват, както досега, по график с въздушен транспорт до лаборатория Lifecodexx, Германия, където се извършват анализите, резултатите от които получавате онлайн от 3 до 7 работни дни.

Напомняме ви, че можете да се възползвате от актуалната отстъпка от 10% за всички пакети Пренатест (с изключение на Пренатест Смарт, който остава на най-добра цена от 700 лв) и гъвкави условия за разсрочено плащане.

Заявете своя Пренатест ТУК.