Пролетта вече почука на варатата, цветята разцъфтяват, разцъфтете и вие! Пролетната умора, забързаното ежедневие, децата, кучето… Има безброй причини, поради които да заслужавате да натиснете пауза и да се отдадете на заслужена почивка.

Да наградите тялото си често означава да наградите и душата си. Поради тази причина, екипът на НМ Дженомикс и Пренатест България успя да договори нови, изключително вълнуващи за нашите клиенти, преференциални цени за невероятни изживявания в град Варна. Позвънете ни и попитайте за вашия ваучер.

NM Genomix ви предоставя следните предложения:

  • Max Beauty & Spa” ви предлага -10% от терапия за лице и тяло или масаж за бременни. Офертата е валидна за всички клиенти, направили Пренатест или Микробиомен Паспорт.

Max Beauty & Spa е място, на което можете да се предадете в ръцете на специалисти, които ще се погрижат за вас, с помощта на модерна апаратура и качествена козметика.

Телефон за връзка: 0896 622 183

Адрес: гр. Варна, ул. Петър Райчев 12

  • От йога студио “Ом Шанти” могат да предоставят – 25% от едно посещение на йога за бременни за всички клиенти на Пренатест.

В Ом Шанти можете да намерите хармония, баланс и спокойстие на място, изпълнено с много любов и желание.

Телефон за връзка: 0888 915 447

Адрес: гр. Варна, ул. Преслав 35

  • Студио “NOAR” предлага – 10% отстъпка от всички техни процедури за клиентите на Пренатест.

Насладете се на професионален маникюр и медицински педикюр (подология) в ръцете на страхотните момичета от студио NOAR.
Телефон за връзка: 0892 376195 / 0896 639542

Адрес: гр. Варна, ул. Карамфил 38

  • Photography by Velina Krasteva” ви дава -10% от незабравима фотосесия за бременни за клиентите, направили своя Пренатест.

Велина Кръстева се занимава професионално с фотоградия от 2014 година, като има голямо и красиво портфолио зад гърба си. Тя ще запечата един, несъмнено, вълшебен момент от вашия живот.

Телефон за връзка: 0883 394907

Адрес: гр. Варна, бул. „Владислав Варненчик“ 256

*Ваучерите могат да бъдат използвани в рамките на 3 месеца от момента на получаването им. А за незабравимата фотосесия да края на бременността ви.

За всички наши специални клиенти в град Варна – не изпускайте шанса да се възползвате от уникалните ни предложения. Погрижете се за себе си – за здравето, красотата и доброто си настроение. Радваме се, че можем да ви направим толкова разнообразни и приятни подаръци за една по-добра и по-спокойна пролет. Вие го заслужавате!