Черният петък е за цветни предложения! Не пропускай да се възползваш!

Знаете ли, че полицейските служители в град Филаделфия са първите, които наричат пред последния петък от месец ноември с наименованието “Черен петък”?

Използвали са именно този израз, защото огромни тълпи от туристи и купувачи са се струпвали в града, за да се възползват от намаленията. Съответно, полицаите са имали трудната и отговорна задача да се справят със задръстванията и хаосът, който настъпвал всяка година.

За щастие, в днешни дни не е нужно да се редите на опашки и да чакате с часове, за да се възползвате от невероятните намаления, които сме ви приготвили!

Дори напротив, ако направите вашата заявка за Пренатест и платите онлайн в периода от 22-ри до 30-ти ноември, ще получите 20% отстъпка от всички пакети на Пренатест с ПРОМОКОД: PRENATEST

Пренатест е първият европейски, напълно безопасен неинвазивен пренатален тест с точност 99.8%, който отхвърля наличието на хромозомни аномалии при бебто ви.

Безспорно той е най-сигурният НИПТ, който открива генетични аномалии още от 9-та гестационна седмица!

Пренатест отговаря на всички стандарти на ЕС в сферата на пренаталната диагностика, за да получиш най-висококачествената грижа за себе си и своето дете.

*Важно – кампания “Black Friday” не се комбинира с други промоционални кампании.
*Онлайн плащане – Можете да платите вашата Пренатест заявка чрез банков превод, онлайн или Revolut.

Подари си СПОКОЙСТВИЕ, наслади се на безгрижна и уютна бременност

Пазарувай спокойно – очакваме те Тук

[rafflepress id=“2″]