🎅🏻Хо-хо-хо, време е за подаръци!

❄️Заредете се с коледно настроение и завъртете колелото на късмета в сайта на Пренатест, за да получите до 20% отстъпки за разширени пакети на Пренатест!

Купихте ли подаръци за коледните празници? Дойде ред и на най-обичаното време от годината, а именно коледно-новогодишните празници. Рождество Христово се превърна в празникът, на който цялото семейство се събира, от близко и далеч, на домашно приготвена трапеза, за да се сплоти още повече и да се забавлява. Коледа винаги е свързана с домашен уют, семейна идилия и спокойствие.

А знаете ли, че можете да си подарите точно тези неща по време на вашата бременност? Сега, зимната кампания на Пренатест ви позволява да се възползвате с до 20% намаления!

Хо-хо-хо, време е за подаръци!

Единственото, което трябва да направите е да въведете името и имейла си и можете да спечелите до 20% отстъпки за разширени пакети на Пренатест!

Заявете теста онлайн на сайта ни Тук

Кампанията важи до 08-ми януари 2023г. и не се комбинира с други промо-кампании и отстъпки.

Възползвайте се от най-предпочитания и първи в Европа неинвазивен пренатален тест – Пренатест и се радвайте на спокойствие не само по време на празниците, а на цялата бременност!

🎄Екипът на Пренатест ви пожелава весели празници!

*Кампанията не се комбинира с други актуални кампании и не важи за Пренатест Смарт.