Пренатест с гордост отбелязва 10 години лидерско присъствие на българския пазар.

За тези години Пренатест помогна на десетки хиляди български семейства по време на един от най-важните периоди в техния живот, като им вдъхна сигурността, че тяхното бебче ще бъде здраво.

През последното десетилетие Пренатест е изградил дългогодишно доверие и репутация сред клиентите си, осигурявайки им най-високо качество на услугите и професионализъм. Продължаваме на изпълняваме мисията си, като помагаме на родителите да вземат информирани решения по време на бременността.

Формулата на успеха е преди всичко в съвременен стил на работа, отлично подготвеният персонал, който винаги е готов да даде съвет и насока на бъдещите родители, и разбира се, гарантираното качество на продукта!

Горди сме да бъдем част от живота на множество семейства през последните 10 години и се ангажираме да продължаваме да предоставя качествени генетични тестове, професионално консултиране и персонално отношение и занапред!

Как ще отбележим юбилея? – С ПО-НИСКИ ЦЕНИ, разбира се!

По специалния повод предоставяме специалните цени на разширените пакети на Пренатест при заявка онлайн:

Стандарт – 1 720 лв. 1 410 лв.

Премиум – 1 920 лв. 1 575 лв.

Стандарт Плюс – 2 230 лв. 1 828 лв.

Премиум Плюс – 2 430 лв. 1 999 лв.

Заявете вашия тест ТУК.
Промоционалната цена се активира на последна стъпка от формуляра в онлайн магазина ни!!!


*Офертата важи до 31/07/23.
*Офертата не важи при други активни промоции.
*Офертата не важи за Пренатест Смарт.
*Офертата важи само при онлайн заявки.

За неинвазивния пренатален тест Пренатест:
Пренатест е разработен в Германия и е първият в Европа и в България неинвазивен пренатален тест. Отговаря на най-високи европейски стандарти за качество и има точност 99.8%, като този процент се базира на над 100 000 направени теста.

Пренатест е революционна и полезна иновация в генетичните тестове по време на бременността, което помага на бъдещите родители да получат ценна информация за здравето на своето бебе с по-малко риск и без необходимостта от инвазивни процедури.

Много бъдещи майки се насочват към Пренатест по една проста човешка причина: „Искам да съм сигурна!“, защото нищо не струва колкото спокойствието Ви, особено когато предстоят месеци в очакване на най-важното събитие в живота Ви.

Десетилетие носим спокойствие и усмивки на българските семейства!
Благодарим на всички, които ни подкрепиха и ни се довериха, и с нетърпение очакваме още много години на растеж и развитие в бъдеще.

Грабни твоето спокойствие ТУК.