Март е наистина специален месец. Не само се отбелязва началото на пролетта, ами и цял месец грижовните и любвеобилни представителки на нежния пол празнуват.

8-ми март е само един повод да покажем на жените около нас колко са ни важни те и колко много ги ценим. В много страни, включително и България, този ден се чества и като Ден на майката.

Затова ние искаме да направим специален подарък на всички бъдещи мами, като ви дадем 8% отстъпка за всички пакети Пренатест!

Заявите своя избран пакет онлайн Тукhttps://prenatest.bg/porachai-online/

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОМОКОД: MARCH8

Всички пакети на Пренатест се предлага с 8% отстъпка от цената.

Защо Пренатест?

Пренатест е първият НИПТ в България и в Европа, който открива генетични аномалии при плода още от 9-а г.с. Напълно безопасен за бебчето и майката, той успешно покрива всички стандарти на Европейския съюз за качество на използвания метод за анализ. Той е сред най-ценните подаръци за бъдещата майка по време на бременността. Дава спокойствие и увереност на бъдещите родители, че всичко с детето им е наред. Неслучайно хиляди български семейства се довериха именно на Пренатест – първият и най-доказан неинвазивен пренатален тест в България и Европа.

За разлика от биохимичния скрининг, който определя само риск за синдром на Даун и други вродени състояния, Пренатест дава категоричен отговор дали има или няма аномалия. Това означава, че БХС не дава допълнителна полезна информация, когато има резултат от НИПТ и не е необходимо условие за извършването на такъв тип тест на по-ранен етап. Феталната морфология може да покаже тежки изменения при плода и дава ценна информация, но не всички вродени аномалии се проявяват по очевиден начин преди раждането на бебето, в резултат на което остават неоткрити с ултразвуково изследване.

Възползвайте се от супер предложението на Пренатест до края на месеца и заявете своя тест ТУК!

И мили дами.. Бъдете нежни, красиви, дръзки и успяващи всеки ден!

*Отстъпките не се комбинират с други промоции, намаления, ваучери и талони за отстъпка.