Септември е месецът, в който се срещаме с много празници, топли дни и лека меланхолия, когато лятото се сбогува с нас, а есента започва своята магия и задава тон на новото начало. В този уникален период от годината, ние от Пренатест искаме да ви зарадваме, като ви предложим 🌟 -15% ОТСТЪПКА 🌟 от цената на разширените пакети на Пренатест с промо код SEP23.

Промоционалната оферта е валидна от 14-ти до 22-ри септември.

Не чакай – направи ОНЛАЙН заявка сега и се възползвай от ограниченото предложение!
ПОРЪЧАЙ СЕГА

Пренатест е първият НИПТ в България и Европа, който с абсолютна точност установява дали дадено бебче ще се роди с генетична аномалия – Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс, или с някой от дефектите свързани с половите хромозоми. Това е първият пренатален тест, който може да бъде извършен още от най-ранна бременност – от 9-а гестационна седмица. Той играе ключова роля в пренаталната диагностика, осигурявайки на бременните жени спокойна и информирана бременност чрез надеждни резултати и без абсолютно никакви рискове за плода.

Нека този месец бъде началото на вашия път към по-информиран, спокоен и щастлив живот. С Пренатест – информацията е сила!

Очакваме те с нетърпение!

Условия: Промоционалната оферта е валидна от 14-ти до 22-ри септември и важи само за ОНЛАЙН заявки на теста. Не може да бъде комбинирана с други отстъпки или промоции. Задължително въвеждане на промокод. Промоцията е активна за всички пакети.

Повече информация за пакетите на Пренатест можете да получите ТУК.