Знаете ли кой са трите най-важни храни, които е хубаво да консумирате, докато сте бременна?

  1. Свежите плодове и зеленчуци носят на тялото Ви нужни витамини, минерали и фибри. Препоръчителни са продукти като ягоди, портокали, броколи и моркови.
  2. Протеините пък, помагат за доброто развитие на бебето, по време на бременността. Консумацията на леща или рибно месо е изключително полезна и в този етап от живота Ви.
  3. Пълнозърнестото брашно ще Ви зареди с достатъчно фибри, желязо и витамини от груба В. Такива продукти могат да бъдат също киноата и овеса.

А знаете ли, че новите ни партньори в лицето на супермаркети Parkmart в градовете София, Варна и Бургас, предлагат тези и още много полезни за Вас продукти?

Радваме се да Ви съобщим, че до края на месец август, всички онлайн клиенти на Parkmart ще ползват -15% от изследванията Пренатест, както и от всички останали тестове от портфолиото на NM Genomix. При онлайн доставка, клиентите ще получат ваучер със специален промокод, чрез който могат да се възползват от намаленията. 

Какво е Пренатест?

Пренатест е надежден и безопасен пренатален тест за установяване на най-честите генетични аномалии при бебето още от най-ранна бременност. Пренатест дава информация за наличие на следните състояния при бебето: Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс или някой от дефектите свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY). 

С изследването можете да разберете пола на Вашето бебе още от 9-та гестационна седмица.

С помощта на Пренатест бъдещите майки могат да си осигурят спокойна бременност или в случай на установяване на генетична аномалия, да направят информиран избор в ранен етап от бременността.