За да е щастлива и спокойна бъдещата майка и след появата на бебето, от екипа на Пренатест сме помислили за добрата й форма и след раждането. Сега заедно с всеки разширен пакет Пренатест  – Стандарт, Премиум или Стандарт Плюс и Премиум Плюс получавате ваучер за хранителен режим от Топ Форма, който може да се използва след раждането.

Пренатест Стандарти и Пренатст Премиум установяват най-честите генетични аномалии (Синдром на Даун, Едуардс, Патау както и дефекти свързани с полови хромозоми).

А пакетите Пренатест Стандарт Плюс и Пренатест Премиум Плюс включват пълен анализ за тризомии и монозомии на всички автозомни хромозоми от 1-ва до 22-ра включително. Пакетът Пренатест Премиум Плюс предоставя и анализ за дефекти свързани с полови хромозоми (известни като синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY).

Пренатест е с точност 99.8% и е напълно безопасен за майката и бебето, също така може да научите още от най-ранна гестационна седмица и пола на бебето. За целите на анализа е необходима само кръвна проба от бременната жена, от която се изолира ДНК на плода. Тестът се извършва в реномираната лаборатория Lifecodexx, Германия.

А след като Пренатест се погрижи за спокойствието по време на бременността, за отличната ви форма след раждането ще се погрижат партньорите ни от Топ Форма, които ще изготвят специално създаден за вас и съобразен с вашите нужди пълноценен хранителен режим. С програмата „Бърз старт“ получавате едномесечен хранителен режим, изготвен индивидуално от специалистите на Топ Форма. Целта на режима е да започнете да сваляте килограми здравословно. Той ще бъде съобразен с вашето здравословно състояние и начин на живот и ще включва само предпочитани от вас храни в последователността и количествата, които да подпомогнат постигането на оптимални резултати.

Как ще получите ваучера и как да го валидирате?

Ваучерът за програмата „Бърз старт“ ще ви бъде предоставен в деня на обслужването ви.

Валидацията трябва да направите на страницата – https://www.topforma.bg/validacia-vaucher/ Това ви дава правото да се възползвате от ваучера след раждането. На посочения от вас имейл адрес, един месец след датата на вашия термин, ще Ви бъде изпратен имейл с напомняне и линк към въпросник за поръчка на режим.

Останете спокойни по време на бременността и върнете добрата си форма непосредствено след нея с Пренатест и Топ Форма!

*Предложението е валидно само при заявка на посочените пакети Пренатест Стандарт, Пренатест Премиум, Пренатест Стандарт Плюс и Пренатест Премиум Плюс. Предоставяният ваучер от Топ Форма е на стойност 40лв.