„Вие избирате, ние подаряваме!“ – това е новото ни мото 😊

Всяка жена, направила Пренатест Смарт, ще получи 10% отстъпка от тест по избор от портфолиото на НМ Дженомикс.

Пренатест Смарт е първият неинвазивен пренатален тест в България и Европа, който открива генетични аномалии при плода още в самото начало на бременността – 9-а гестационна седмица. 

Основното предимство на Пренатест е неговата НЕИНВАЗИВНА природа. За разлика от инвазивните методи като амниоцентезата и хорионбиопсията, при които съществува значителен риск за усложнения и дори загуба на плода, Пренатест Смарт не налага вземане на биологичен материал за изследване от плацентата или околоплодната течност. Бърз и безопасен, пренаталният скринингов PrenaTest™ изисква единствено вземането на венозна кръв от бременната жена. Това отнема не повече от 5 минути и не оказва никакви неблагоприятни последици върху плода.

Вашето СПОКОЙСТВИЕ е нашият пръв приоритет. 

Вашите УСМИВКИ – нашият най-голям стимул за работа!

НМ Дженомикс е компанията-пионер в сферата на персонализираната медицина в България. 

За изминалите 10 години тя предостави на българските пациенти достъп до някои от най-иновативните генетични тестове в светове мащаб – фармакогенетичният тест Gen Pro Profesional PGx, перинаталните тестове Prenatest, BabyNEXT и GeneSafe, редица онкологични тестове за установяване на генетична предразположеност към ракови заболявания или за потвърждаване на вече поставена диагноза. Портфолиото на НМ Дженомикс включва още лайфстайл тестове за здравословен начин на живот от серията LifeGenomix, тестове за определяне на бащинство и родственост, тест за определяне състоянието на чревната микрофлора („Микробиомен паспорт“) и генетично изследване за хора с епилепсия. 

Направи Пренатест Смарт, подари си сигурност, вземи 10% отстъпка* за избран тест от богатото портфолио на НМ Дженомикс.

Всяка майка има право да знае КАК СЕ РАЗВИВА бебчето в утробата й, а Пренатест е насреща в този така важен момент!

 Информирай се навреме и се наслади на вълшебна бременност!

*Отстъпката може да бъде използвана и от член на Вашето семейство, Ваш познат или приятел ЕДНОКРАТНО за предпочитан от него генетичен тест от НМ Дженомикс. 

Единственото, което трябва да направите, когато се свържете с нас, е да ни предоставите три имена и информация за това кога сте бил наш клиент. Същото важи и за Вашите близки и познати.