Вземането на проба за Пренатест може да бъде лесно и удобно в уюта на Вашия дом. Напомняме Ви, че заедно с партньорите ни от Ситилаб предлагаме възможност кръвна проба за Пренатест да бъде взета на посочен от Вас адрес в градовете София и Варна без заплащане на допълнителни такси.

Можете да заявите Пренатест изцяло онлайн само в няколко лесни стъпки, следвайки инструкциите в контактната ни форма и да отбележите в коментар, че желаете да бъдете посетени от лаборант на Ситилаб. След като изберете предпочитания вариант Пренатест, се запознайте се и попълнете необходимото и информирано съгласие. Заплащането също се извършва изцяло онлайн чрез най-удобния за Вас метод сред предложените на сайта ни.

Ако се намирате в София, можете да избирате между следните часове, в които да бъдете посетени от специалист на лабораторията: 11.00, 12.00, 13.00 или 14.00ч., за района на Варна посещение може да бъде заявено в 10.00 и 11.00 ч.

Във всички останали градове на страната екипите на Пренатест продължават да организират вземането на проби за изследването при най-строги правила за хигиена и безопасност, предвид наложените от здравните власти мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19.

Взетите проби за Пренатест пътуват със сертифициран въздушен транспорт до лаборатория Lifecodexx в Германия, където се извършват анализите, резултатите от които получавате онлайн от 3 до 7 работни дни. Заявете своя предпочитан пакет Пренатест ТУК.