Нищо не е по-ценно от точността и бързината, особено когато са свързани с вълнуващото очакване на нов член на семейството.

Време, през което често с тревога си задаваме въпроса: „Здраво ли е бебето?“.

Затова и един от най-предпочитаните пренатални пакета на Пренатест – Пренатест Смарт вече е само на клик разстояние с бърза и удобна форма за заявка на изследването.

За да отговори на най-високите очаквания на своите пациенти за бързина и удобство пакетът Пренатест Смарт вече ще се заяви изцяло онлайн. Така бъдещите родители могат да заявят изследването по-лесно от всякога и да спестят време и усилия.

А освен бързината и удобството Пренатест Смарт дава точна и надеждна информация за наличие на Синдром на Даун при бебето. Благодарение на теста бъдещите родители могат да си осигурят спокойствие по време на трепетното очакване или в случай на установяване на генетична аномалия – да направят своя информиран избор във възможно най-ранен етап от бременността.

Пренатест изолира и изследва директно ДНК на бебето, за разлика от другите неинвазивни методи на диагностика (например биохимичния скрининг), при които се изследват биомаркери на майката. Методът е разработен в Германия и отговаря на най-високите европейски стандарти за качество и има точност 99.8%.

Цената на Пренатест Смарт е 700 лв. и включва: вземане на кръв, експресен транспорт с куриер, лицензиран за превоз на биологичен материал до лаборатория Lifecodexx в Констанц, Германия, анализ на пробата и получаване на резултат и генетично становище от специалист по медицинска генетика. В случай че от взетата кръвна проба на майката не може да се изолира достатъчно ДНК на бебето, ние поемаме разходите по повторното вземане на кръв и изпращането му до лабораторията в Германия. Пакетът Пренатест Смарт не покрива консултация по телефон!

За направата на Пренатест не е необходимо да са налице рискови фактори, тъй като липсата на специфични индикации в ранен етап на бременността не гарантира, че бебето няма да бъде засегнато от генетични аномалии. За съжаление, традиционно използваните неинвазивни методи за проследяване не винаги са достатъчно надеждни.

Затова най-важното за спокойствието на бъдещите родители по време на бременността е да бъдат сигурни в точността и надеждността на резултатите.

Поръчайте Пренатест Смарт сега: https://prenatest.bg/ceni/

Вижте също: Историята на едно българско семейство, което разбира едва при раждането, че дъщеричката им е със синдром на Даун