ТАЗИ ПРОМОЦИЯ Е ИЗТЕКЛА!

Пренатест търси пациент номер 5 000 със страхотни изненади и много подаръци!

Скъпи приятели на Пренатест, в близките няколко дни/седмици ни предстои вълнуващо събитие, което искаме да споделим с вас – подготвили сме и страхотни изненади! В очкване сме на пациент №5000, който ще получи своя пакет Пренатест напълно безплатно!

Вече повече от 7 години Пренатест България помага на бъдещите родители по пътя им към най-вълнуващото – появата на техните деца. За това време спечелихме доверието на хиляди български семейства (вече близо 5000!), а всяка среща с тях е безценен опит и спомен за целия екип.

И за да е истинско и неподправено вълнението сме подготвили и още специални изненади за всички бъдещи и настоящи родители. Пренатест подарява 5% отстъпка от цената на пакетите Пренатест Стандарт, Стандарт Плюс, Премиум или Премиум плюс в периода от 21.06.2020г. до 21.07.2020г.

Очакваме ви! Всяка заявка за Пренатест, изпратена онлайн, получава автоматична отстъпка от 5% (не важи за Пренатест Смарт), както и шанса да бъде нашият пациент №5000 и по този начин да си осигури изследването безплатно. Поръчайте вашият Пренатест, като попълните формуляра за поръчка тук.